Wyświetl pojedynczy post
stary dziad
Senior Member

Od: 04.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.06.2024, 12:23
ciacho napisał(a):Wyświetl post
Jakby powiedział: "przeprowadziłem", "chcę" to byś się przypierd.lił, że z nikim się nie nie liczy i sam podejmuje decyzje sportowe.

I tak to się żyje w tym uniwersum obłędu.
Kolego, w obłęd to wpadasz ty.
Bo oczywiście "wiesz", że moim celem było "przy......"

No to wytłumaczę ci łopatologicznie .
Zadałem pytanie (retoryczne), na kanwie przypadku Sobczaka, kto w naszym klubie podejmuje decyzje w zakresie przydatności danego zawodnika.
W normalnym układzie takie decyzje podejmują dyrektor sportowy w porozumieniu z trenerem.
W normalnym układzie prezes klubu wkracza do akcji wtedy jak zatrudnienie takiego zawodnika przekracza budżet, ewentualnie kiedy dostrzega szeroko rozumiane "problemy wychowawcze".

Nasz prezesek stwierdził, że Sobczak nie sprawiał problemów wychowawczych i dodał że "przeprowadziliśmy" ocenę sportową tego zawodnika, która wypadła negatywnie.
Ponieważ w okresie kiedy przeprowadzano tą ocenę, nie było w klubie ani dyrektora sportowego ani trenera, dla mnie naturalnym pytaniem kto ją zrobił.

Konkretnie, kto? Jacyś ludzie (jacy?), nasza wspaniała aplikacja, AI ?

A celem moim było uzyskanie odpowiedzi kto realnie ponosi decyzję za wyzbycie się zawodnika, który ( w mojej ocenie) mimo swych powszechnie znanych wad, był jednak wartością dodaną.

Z jednym mogę się zgodzić, dyskusja byłaby kompletnie niepotrzebna gdyby prezeska broniły wyniki sportowe.

W swym obłędzie pewnie spytasz co to są "wyniki sportowe"?
Odpowiem ci tak- przeanalizuj historię Motoru Lublin z ostatnich dwóch lat.
Może wtedy coś zrozumiesz.
Każdemu z cracovii to mówię- Wisła to klub z piękną , przedwojenną tradycją , założony przez Polaków .Po wojnie na parę lat został "siłowo" przejęty przez resort . Tak samo jak Polska została wbrew woli narodu przejęta przez komunę . I co , Polski też się wstydzisz i na nią plujesz ?!
Odpowiedz cytując