Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.06.2024, 16:43
Markus, Rude, Kiko i spółka hiszpańska, największy sukces ligowy w historii Wisły, 10 miejsce w I lidze.
Markusik, na prawdę super te transfery, super ds, super trener i super Hiszpanie. Niesamowity wynik osiągnął twój Jaruś z Twoim Kiko, przy pomocy Albercika, po 1,5 roku budowania Wisły.

Cytat:
Królewski jest dla kogoś guru jedynie w tej chorej hejterskiej wyobraźni. Już jesienią w wywiadzie z Ćwiąkałą mówił on, że sztuczna inteligencja od czerwca odgrywa istotną rolę w wyszukiwaniu i opiniowaniu poszczególnych zawodników: https://www.tiktok.com/@tomasz_cwiak...71716420914465
Ojejajeja, a już od 26 kwietnia TEGO ROKU mówił w wywiadzie u Paczula, że AI w zimowym okienku nie brała udziału.

https://www.youtube.com/watch?v=WK55...=Wesz%C5%82oTV

Fajnie też tu twój Jaruś mówi o Omranim. Przypominam, 26 kwietnia (czyli gruby pewnie już wazył ze 105 kg a może 115? hehehe) - pieprzy JK, że Omrani moze wejdzie na ostatni mecz i strzeli gola i to da awans - takie tam heheszki i mówi, że "to jest bardzo dobry chłopak i myślę, że solidnie pracuje żeby wrócić".
I teraz chronologia:
26 kwietnia Zaskroniec podnieca sie Omranim
19 kwietnia gruby już nie łapał się nawet na ławkę więc coś musiał odjebać wtedy.
nie wiem kiedy dokładnie był wywiad nagrywany ale 19,23 i 26 kwietnia graliśmy mecze. Czyli na wywiadzie już raczej Jaro wiedział, że Omrani musi zostać odjebany a już na pewno wiedział, że grubas nie chudnie, bo była to końcówka kwietnia a jak wiemy żadnej formy nie robił, nie zrobił, nie zaczyna robić.
5 maja już jest komunikat od Rude:
Cytat:
Billel Omrani złamał jedną z reguł panujących w naszej szatni. Nie wydaje mi się, by jeszcze zagrał w Wiśle Kraków
Mówienie chwilę przed 26 kwietnia gdzie już wiadomo było, że Omrani to niewypał, że solidnie pracuje żeby wrócić to zwykłe kłamstwo.
Generalnie to jak Zaskroniec się wije, jego mowa ciała w tym wywiadzie, jak cały czas ucieka wzrokiem gdy kłamie, bawi się szklanką, ręką. Tragedia.

Tacy ludzie jak on i ty, jesteście po prostu chorzy psychicznie. Permanenti oszuści, kłamcy i manipulatorzy. Was się powinno leczyć za to .......enie głupot i notoryczne kłamanie.
Tak własnie wyglądają rozmowy takimi osobnikami jak wy. Raz powie tak, raz tak, markusik se później cytuje Zaskrońca jak mu wygodnie. Bo jak chce to znajdzie każda wypowiedź o 180% inną na każdy temat.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 04.06.2024 o godz. 17:05.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując