Markus, Rude, Kiko i spółka hiszpańska, największy sukces ligowy w historii Wisły, 10 miejsce w I lidze.
Markusik, na prawdę super te transfery, super ds, super trener i super Hiszpanie. Niesamowity wynik osiągnął twój Jaruś z Twoim Kiko, przy pomocy Albercika, po 1,5 roku budowania Wisły.
Cytat:
|
Królewski jest dla kogoś guru jedynie w tej chorej hejterskiej wyobraźni. Już jesienią w wywiadzie z Ćwiąkałą mówił on, że sztuczna inteligencja od czerwca odgrywa istotną rolę w wyszukiwaniu i opiniowaniu poszczególnych zawodników: https://www.tiktok.com/@tomasz_cwiak...71716420914465
|
Ojejajeja, a już od 26 kwietnia TEGO ROKU mówił w wywiadzie u Paczula, że AI w zimowym okienku nie brała udziału.
https://www.youtube.com/watch?v=WK55...=Wesz%C5%82oTV
Fajnie też tu twój Jaruś mówi o Omranim. Przypominam, 26 kwietnia (czyli gruby pewnie już wazył ze 105 kg a może 115? hehehe) - pieprzy JK, że Omrani moze wejdzie na ostatni mecz i strzeli gola i to da awans - takie tam heheszki i mówi, że "to jest bardzo dobry chłopak i myślę, że solidnie pracuje żeby wrócić".
I teraz chronologia:
26 kwietnia Zaskroniec podnieca sie Omranim
19 kwietnia gruby już nie łapał się nawet na ławkę więc coś musiał odjebać wtedy.
nie wiem kiedy dokładnie był wywiad nagrywany ale 19,23 i 26 kwietnia graliśmy mecze. Czyli na wywiadzie już raczej Jaro wiedział, że Omrani musi zostać odjebany a już na pewno wiedział, że grubas nie chudnie, bo była to końcówka kwietnia a jak wiemy żadnej formy nie robił, nie zrobił, nie zaczyna robić.
5 maja już jest komunikat od Rude:
Cytat:
|
Billel Omrani złamał jedną z reguł panujących w naszej szatni. Nie wydaje mi się, by jeszcze zagrał w Wiśle Kraków
|
Mówienie chwilę przed 26 kwietnia gdzie już wiadomo było, że Omrani to niewypał, że solidnie pracuje żeby wrócić to zwykłe kłamstwo.
Generalnie to jak Zaskroniec się wije, jego mowa ciała w tym wywiadzie, jak cały czas ucieka wzrokiem gdy kłamie, bawi się szklanką, ręką. Tragedia.
Tacy ludzie jak on i ty, jesteście po prostu chorzy psychicznie. Permanenti oszuści, kłamcy i manipulatorzy. Was się powinno leczyć za to .......enie głupot i notoryczne kłamanie.
Tak własnie wyglądają rozmowy takimi osobnikami jak wy. Raz powie tak, raz tak, markusik se później cytuje Zaskrońca jak mu wygodnie. Bo jak chce to znajdzie każda wypowiedź o 180% inną na każdy temat.