Wyświetl pojedynczy post
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.06.2024, 18:38
wolfy napisał(a):Wyświetl post
@emjot - Chodziło mi o Wiśniewskiego. Wychowanek Akademii Śląska, ale zaliczył zdaje się po drodze Legię 2.

Reszty nie chce mi się nawet komentować. Nadal nie ogarniasz że budżet nie jest z gumy i że przedłużanie bocznego obrońcy za sporą kasę zamiast skrzydłowego - bo akurat jest pod ręką - nie jest sensownym działaniem. Na tym etapie nie chce mi się już powtarzać. Albo noe rozumiesz, albo udajesz, dla mnie bez różnicy.
ogarniam, natomiast nie ogarniam idiotycznego wywalania kasy w błoto na hiszpańskie wynalazki Kiko

najwyraźniej ty jednak nie ogarniasz co gdzie i jak i strzelasz na oślep w dodatku bez sensu nadymając się przy okazji jako ten jedyny sprawiedliwy:

oto prosty dowód
bo Wiśniewski nie przyszedł ze Śląska (choć jest ich wychowankiem) a z Warszawy
z Legii
i to co ciekawe
w sezonie 2022/23 szczegół tu: http://www.90minut.pl/kariera.php?id=43075

więc z pogonieniem przed sezonem Warczaka do Rzeszowa nie miał za bardzo do czynienia skoro od roku był w Krk i grał w CLJ U19, a Warczak wracał do Wisły z Garbarnii

ps. tylko nie pisz że postawili na niego zamiast na Warczaka jako opcja na zaś, bo takie miał zaufanie do jego umiejętności Rude, że wystawił Villara na prawą obronę w ostatnim meczu z BBT zamiast nominalnego prawego obrońcę rezerw
Ostatnio edytowane przez emjot : 03.06.2024 o godz. 18:54.
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując