wolfy napisał(a):

@emjot - odpowiedziałem na Twoją manipulację. Nie moja wina że nie zrozumiałeś, ale spróbuję prościej: skrajnym kretynizmem jest wyciąganie nieudanych transferów piłkarzy z innych pozycji i pisanie że za mniejsze pieniądze mogliśmy mieć X. Potrzebowaliśmy stopera, skrzydłowych, a nie trzeciego/czwartego bocznego obrońcy (nie licząc rezerw, do których ściągnęliśmy obiecującego juniora Śłąska Wrocław). Mogli zamiast Satrusteguiego ściągnąć lepszego piłkarza, ale ta kasa nie poszłaby i tak na Warczaka BO NIE JEST STOPEREM. To samo z Villarem, Sapałą czy Ratonem. Nam nadzieję że rozumiesz że piłkarze mają jakieś pozycje na których grają i ściąganie ośmiu stoperów kiedy potrzebujeny napastnika nie ma za bardzo sensu?
|
agresja i chamstwo
no jak zwykle
i manipulacje, które mi nieustannie zarzucasz
gdzieś ci dzwoni, ale nie wiesz gdzie
otóż do rezerw, a w zasadzie do CLJ U19 to ściągnęliśmy tego grajka
https://www.transfermarkt.pl/wiktor-...pieler/1026647
i bynajmniej nie jest to obrońca, więc jak kali manipuluje to wszystko ok czyż nie
ale to didaskalia działalności twojej na forum
Junca w poprzednim sezonie rozkraczył się na 4 kolejki (29-32) i wrócił po nich ... jakby nie do końca w formie i zdrowy
co potwierdzało obawy co do jego możliwości grania na okrągło
więc zabezpieczenie Warczaka wbrew temu co tu usiłujesz przedstawić nie było bezzasadne (końcówka sezonu to pokazała gdy na boku obrony musiał grać Villar, zresztą beznadziejnie jak się okazało - ot choćby bramka dla Termy na 0-3

no popis gry obronnej i komunikacji z bramkarzem) - naprawdę podpisanie gościa na 2-3 lata i wysłanie na pół roku na wypo było takim problemem?
no nie sądzę myślę, że raczej było to typowe myślenie - a na kij nam ten Warczak niech spada na drzewo
i tak Eneko, Benito, Villar to marni kopacze
a twoja nieustająca obrona Rude jest... śmieszna
ps. no obecnie mamy za dużo beznadziejnych stoperów a napastników prawie brak (bo Rodado raczej nie ma co liczyć już, a Chełmecki nadaje się na II ligę i na nic więcej) także przestrzeliłeś koleś