Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.06.2024, 11:14
Cytat:
No nie, Fazlagić, Wachowiak, Balta, Żyro to były nabytki przed Królewskim.

Jakie kretyńskie decyzje i horrendalne błędy popełnił Sobolewski w finałowej części sezonu rok temu?

I dlaczego nie było awansu w tym sezonie? Sobolewski zostawił klub w bezpiecznym miejscu. Dobry trener mógł tylko iść do góry.
Przecież z tym debilem się nie da normalnie porozmawiać. Nie odpuści. On założył, że z Hiszpanami, a przede wszystkim z hiszpańskim trenerem będzie swietnie a jak doszło do najwięszej kompromitacji w historii Wisły, to dalej .......i swoje.

A prawda jest taka, że z Rude oczywiście PP zdobyliśmy i jest to ogromny sukces ale też na przestrzeni raptem tych 15 meczów dokonał totalnego rozkładu klubu, zawodnicy stoczyli się na dno, tak samo jak Wisła, która wylądowała ostatecznie na 10 miejscu. Średnia punktowa na koniec z kilku meczów to koło 1,0 już była.

Także takiego zjazdu, tak szybko to ani nikt się nie spodziewał, ani chyba nikt jeszcze takiego nie osiągnłą w Wiśle.

Jeden parias drozd myśli, że jak na mnie powie "jasiu" to jest fajny, drugi parias markus mówi na mnie "hejterek", zaden z tych ułomów nie potrafi nawet się przyznać, że rację miałem ja mówić o tym, ze Rude to strzał w kolano i nie potrafi przeprosić, ze takie głupoty tu pisali podniecając się analitykiem Rude w styczniu.

To forum rpzez takich ludzi to jest dno. Nawet tutaj sa jakieś gierki, pisanie z polecenia i własne interesiki.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując