Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.06.2024, 08:45
Cytat:
Jaroo1 czyli zgadzasz się że wybór trenera który zrobił kilka awansów do ekstraklasy i podarowanie mu kredytu zaufania na kilka sezonów to dobra droga rozumiem? Tak przynajmniej wynika z twojego postu.
Bo ja się z tym co napisałeś ogólnie zgadzam. Tylko teraz zamiast trwać w tej szalonej karuzeli pomysłów może czas na jakąś stablizację? Nawet jeśli to stabilizacja na poziomie 1 ligi.
Chyba że jakieś inne pomysły?
(oprócz pogonienia Króla Łąki, przywitania miliardera jako nowego właściciela Wisły, kupienia najlepszych graczy jakich widziała 1 liga i zrobienia awansu w stylu Lechii oczywiście bo to mało realne).
Generalnie my JUZ jesteśmy przegrani i na straconej pozycji. Bo Moskal nie jest zatrudniany 2 lata temu, tylko dzisiaj. Czyli Wisła już ma 2 lata w plecy i im dłuzej będzie trwał marazm tym gorzej dla Wisły, kibiców i kolejnych trenerów, bo sukces będzie wymagany od razu, bo już czekamy 2 lata.

Dla mnie Moskal jest trochę bezpłuciowy no ale zobaczymy. Na pewno na elitę trenerską nas nie stać finansowo, a co najwazniejsze nikt kto się szanuje nie przyjdzie do cyrku Królewskiego. Moskal to chyba jedyny możliwy wybór bo ma wiślackie DNA więc przymknie oko na własciciela idiotę i z bólem będzie ten cyrk znosił.

Czy mamy czas na powolną budowę. Moim zdaniem sukces musi być na już. Czy to jest trudne aby był na już? Awansował biedny Ruch i Motor. Bieniaminkowie. Awansowała Lechia po jednym sezonie. Dlaczego nam się wmawia, że klub na awans trzeba budować latami?
Ja nie mówię, ze Wisła ma wejść w tyms ezonie do grupy LKE chociaż, obronić PP, i najlepiej grać już w ekstraklasie i być w top 3. Ludzie, my jedynie musimy awansować z zapiździałej I ligi.
Oczywiście jeśli uznamy Moskala za normalnego trenera, a nie parodystę - uwazam, ze ze wszystkich trenerów, którzy tu byli ostatnio to on jest najbardziej ogarnięty, może Gula był ok ale jako nie Polak nie wiedział, ze tu się takie cyrki dzieją i nie ogarnął, podobnie jak parodysta Rude, który zderzył się z polską ścianą - jeśli nie było by awansu ale gra by była ok, widac by było że coś się tworzy, to ja bym takiego trenera zostawił dalej. Szkoda, ze przychodzi normalny trener, gdy juz klub jest najbardziej zrujnowany i będzie najslabszy sklad od x lat.

Ale nie oszukujmy się, Moskal nie wypali bo Wisła za JK to mem. Zaraz przyjdą tabuny Omranich losowanych przez AI z dupy i będzie kolejny niesamoiwty sezon ufundowany przez Zaskrońca.
Wiem, ze fajnie się oszukiwać. Powiedzmy, że Moskal to spoko wybór, szkoda, że w Wiśle oprócz niego bedzie pracował w sumie aby JK we wszystkich rolach - a na niczym w kwestiach sportu, udowy klubu itp się nie zna. No na pewno to musi wypalić...

Wisła jest zrujnwana obecnie, nie ma na nic planu, pomysłu, nie ma żadnej strategii. Jedyne strategie jakie są to strzelanie na oślep i czerpanie atencji przez właściciela, opowiadanie bajeczek o projekcie hiszpańskim, AI itp. Także z czym do ludzi. Ten człowiek powinien być goniony i gnojony i jak chce atencję od Wisły Kraków to powinien robić to co mu każe Socios czy ogólnie kibice, tzn ogarnąć się i coś budować, jakieś struktury, nie pajacować z AI, nie pajacować z jakimiś Omrnaimi, przestać .......ić i zacząć pracować.
obecny stan jest taki, że nie ma meczów wiec radośnie możemy się oszukiwac i podniecać, ze przyjdzie Moskal i sam wszystko magicznie ogarnie.
Jak w Wislę nie wykona sie pracy, która powinna być wykonana już 5 lat temu, to zawsze tak się skończy, ze będzie memiczny sezon.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując