Wyświetl pojedynczy post
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.06.2024, 08:38
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Reszta to już pajace takie jak Ty szukające powodów żeby się do.......ić. Warczak nie chciał zostać, zostawianie go u nas za duże pieniądze było bezcelowe, nie mieliśmy dla niego miejsca. Cest la vie.
pajacu? ja jestem anielsko cierpliwy wobec przyjebów takich jak ty albo Markus z których polewę ma pół tego forum, ale przypomnij się przed którymś meczem zarozumiały bucu, to powtórzysz mi to na żywo (po Motorze wydygałeś z tego co pamiętam, mimo że okazja była świetna, chociaż pewnie i tak oglądałeś to w telewizorze)
nie wiem ile trzeba mieć IQ, żeby z góry zakładać że każdy młody piłkarz do niczego się nie nadaje, zwłaszcza że rozmawiamy o przykładzie który przynajmniej w I lidze daje radę i by się nam przydał, i któremu musiałeś umniejszać żeby wyszło na twoje wbrew rzeczywistości (okazało się że chuja Warczaka oglądałeś, opinie kibiców Stali też olałeś bo musiałbyś zmienić zdanie - niemożliwe), podobne androny .......iłeś rok temu w temacie rezerw, jak to mówią młodzi ludzie: nie wiem kto cię skrzywdził, mam nadzieję że nie jakiś młody talent
Ostatnio edytowane przez Watts : 03.06.2024 o godz. 08:42.
Odpowiedz cytując