Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.06.2024, 19:50
emjot napisał(a):Wyświetl post
a właściciel, dyrektor sportowy i trener to 5 latki i nie mogą przedstawić tzw. "ścieżki rozwoju" dla piłkarza....
Dla Warczaka najlepszą ścieżką rozwoju była ta którą obrał - znaleźć klub w pierwszej lidze gdzie będzie miał szansę dużo grać. Takim klubem jest Stal.
Od tego ma menadżera żeby mu takie rzeczy doradził.

Twój problem polega na tym że uważasz że masz do czynienia z debilami którym wystarczy podetknąć jakiś świstek zatytułowany "Plan rozwoju" i w ciemno postawią krzyżyk (co bystrzejsi to się nawet podpiszą!). Jedynym sposobem utrzymania Warczaka było mocne przepłacenie go w ciemno, co w przeszłości słabo nam się sprawdzało. Przy okazji - nie tylko jemu kończył się wtedy kontrakt...

@Watts - w jaki sposób odkręcam kota ogonem niech już pozostanie Twoją słodką tajemnicą. Myślę że gdybyś posiedział z pięć minut nad tym jednym zdaniem które napisałem to doszedłbyś do wniosku że w żaden sposób nie wartościuję Warczaka.

Widzisz, pewną skrajnością jest tutaj Karherop który co sezon wrzuca listę kilkunastu miernot które po prostu MUSZĄ DOSTAĆ SZANSĘ BO TO MEGA TALENTY. Ja jestem bliżej drugiej strony spektrum - zakładam że to piłkarskie zera dopóki nie udowodnią inaczej. Niestety, u nas sprawdza się w 99% wypadków. Może z czasem poprawimy szkolenie. Oby.

To tak dla porządku, bo chyba mnie z kimś pomyliłeś.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 02.06.2024 o godz. 20:10.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując