Cytat:
|
Przepraszam, że nazwałem cie zasranym pajacem, powinienem precyzyjniej dobierać słowa...
|
ok, przeprosiny na twoim poziomie. Masz rację, powinienes mnie inaczej wyzwac albo precyzyjniej napisac, ze nie przeprosisz jak nie awansujemy.
Generalnie jak widzisz racja byla po mojej stronie i osob, ktorzy wiedzieli, ze Rude na .... sie nadaje, a twoj i markusa mokre sny od poczatku nie mialy w niczym pokrycia. Skonczylo sie podobnie jak za Wuja i to 10 miejsce w lidze to skandal - tyle potrafil wasz magik z Hiszpani
Cytat:
|
Prawdę mówiąc nie wiem, jakim trenerem był Rude
|
Słabym. Takim, ktory teorie zna a w praktyce nic mu to nie daje i nie widac tego. Takim, ktory nie poradzil sobie już w 3cim klubie, a wkazdym z nich jest cor az krocej i idzie mu co raz gorzej.
Wisla ma swoje porblemy, duze ale akurat Rude to cienias.
Cytat:
|
Po czystkach (mam nadzieję, że to nie koniec) mamy ogromną okazję, żeby w końcu zbudować zespół z głową, w oparciu o prawdziwe potrzeby i realia. Czego sobie i Wam wszystkim życzę.
|
Przecież to nie czystki tylko standardowy cykl życia Wisła Kraków. Zwalniamy szrot i bedziemy szukac kolejnego szrotu.
Transfery mocne juz Jaro robil zimą, Bregu i Omrani. Ciekawe czy teraz uda mu się jeszcze słabszych znaleźć.