Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.06.2024, 11:17
Cytat:
Przepraszam, że nazwałem cie zasranym pajacem, powinienem precyzyjniej dobierać słowa...
ok, przeprosiny na twoim poziomie. Masz rację, powinienes mnie inaczej wyzwac albo precyzyjniej napisac, ze nie przeprosisz jak nie awansujemy.
Generalnie jak widzisz racja byla po mojej stronie i osob, ktorzy wiedzieli, ze Rude na .... sie nadaje, a twoj i markusa mokre sny od poczatku nie mialy w niczym pokrycia. Skonczylo sie podobnie jak za Wuja i to 10 miejsce w lidze to skandal - tyle potrafil wasz magik z Hiszpani
Cytat:
Prawdę mówiąc nie wiem, jakim trenerem był Rude
Słabym. Takim, ktory teorie zna a w praktyce nic mu to nie daje i nie widac tego. Takim, ktory nie poradzil sobie już w 3cim klubie, a wkazdym z nich jest cor az krocej i idzie mu co raz gorzej.
Wisla ma swoje porblemy, duze ale akurat Rude to cienias.

Cytat:
Po czystkach (mam nadzieję, że to nie koniec) mamy ogromną okazję, żeby w końcu zbudować zespół z głową, w oparciu o prawdziwe potrzeby i realia. Czego sobie i Wam wszystkim życzę.
Przecież to nie czystki tylko standardowy cykl życia Wisła Kraków. Zwalniamy szrot i bedziemy szukac kolejnego szrotu.
Transfery mocne juz Jaro robil zimą, Bregu i Omrani. Ciekawe czy teraz uda mu się jeszcze słabszych znaleźć.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując