Wyświetl pojedynczy post
skarabeus
Senior Member

Od: 02.2019

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.05.2024, 21:55
serek,

ja to sie nawet specjalnie nie dziwie temu co napisales. Frustracja cie zzera. Z dwoch powodow. Po pierwsze dotarlo do was jak krolewski rozegral was, jak dzieciaki z przedszkola lykneliscie naiwnie jego zlote gadki. I zylka peka, ze tak latwo daliscie sie zrobic w kakao.
A drugi powod frustracji... ja was dawno na tym forum wyjasnilem, Kim jestescie i do czego sie nie nadajecie. Nie potraficie patrzec 3 krokow do przodu, wiec dajecie sie robic w kakao jak wyzej napisalem.

Jest w sumie jeszcze jeden powod do frustracji. X czasu temu status nie pozwalal zajac stanowiska w okreslonych sprawach. Jak zajelismy 10 miejsce w 1 lidze to juz na to statut pozwala

Banda frajerow jestescie i za obecny stan rzeczy odpowiadacie dokladnie tak samo jak krolewski. Lizaliscie sie publicznie po jajkach w imie wyzszego dobra. To teraz macie wyzsze dobro.
Zmienial jarus umowe spolki w taki sposob, ze nie musi sie nikomu z niczego tlumaczyc to tez jak frajerzy siedzieliscie cicho. A ja pisalem - statuty, umowy, zapisy ograniczajace sa na zle czasy, jak dorwie sie wariat do wladzy. Dorwal. A wy daliscie mu bezgraniczna wladze i brak jakiejkolwiek kontroli

Jeszcze mu siano daliscie na przejebanie, bo przeciez te 20 baniek dlugu, ktory wygenerowal nie uzyskujac ZUPELNIE NIC to bylo za malo
Wszystko dla dobra Wisly

Frajerstwo goni frajerstwo w Wisle i jej otoczeniu. Dlatego jest na 10 miejscu 1 ligi. A Socios jako jedyne stowarzyszenie/organizacja reprezentujace kibicow walnie do tego przylozylo reke Gratuluje!! To wasz ogromny sukces i z tego bedziecie zapamietani!
Odpowiedz cytując