Jaroo1 napisał(a):

|
Łasicki tak samo zasłużył jak Rude czy "twoi" zjebani Hiszpanie (oprócz Carbo i szczególnie Rodado) także nie ....... tylko żyj sobie jako hipokryta w tym swoim hiszpańskim świecie i bagienku, razem z wolnym, lesiem czy markusem.
|
Nie hiszpańskim tylko profesjonalnym, w którym do walki na boisku nie trzeba specjalnie przekonywać. To że profesjonaliści kiedy do nas trafiają z czasem nabierają patologicznych nawyków to nic dziwnego. Żukow, Frydrych Junca jak prezentowali się tuż po przyjściu, a jak po roku gry? Zapomnieli jak się gra? Nie, tylko skoro wszyscy w koło mają w dupie to niby dlaczego ja mam się bardziej starać. Frydrych jako stoper przez pół sezonu był naszym najlepszym strzelcem, a potem dorównał do poziomu reszty.
To że przychodzi trener z zewnątrz z profesjonalnego świata w którym poziom zaangażowania jest submaksymalny ze strony większości zawodników w każdym meczu, daje nadzieje na jedno. Że przyniesie ze sobą wymagania takiej postawy. Dopiero kiedy ten warunek jest spełniony można myśleć o rozwoju i wynikach.
Mam nadzieję że raport o przyczynach blamażu w końcówce sezonu zostanie upubliczniony.