Wyświetl pojedynczy post
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.05.2024, 10:51
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Matko, jacy Wy jesteście odklejeni.

GKS MIAŁ KADRĘ NA AWANS, MY NIE. KADRA GKS-U BYŁA BUDOWANA NA ZUPEŁNIE INNYCH PODSTAWACH.

Większe pensje =/= lepszy skład.

To jest ta słynna wiślacka mitomania. Wbrew oczywistym EMPIRYCZNYM faktom zakładasz że i tak mamy zajebisty skład. Nie mamy. Boisko to zweryfikowało. Dwóch trenerów nie dało rady.

Jeżeli powyższego nie rozumiesz to naprawdę nie ma o czym gadać...
Przypomnę tylko że zarzucasz kłamstwo trenerowi i całej plejadzie osób z klubu jakoby to nie awans był głównym celem klubu ma ten sezon.

Jeśli to był cel (a był) to na czymś poza chciejstwem się opierał? Ktoś w końcu przygotował 80 stronicowy raport który na pewno udowadniał że kandydatura trenera jest właściwa do tego aby wykrzesać z zawodników to co najlepsze i uzyskać awans.

Sądzisz że Rude przejąłby Wiśle gdyby nie stwierdził że ta ma kadrę na awans? Odważne stwierdzenie.

Jeśli ja tu jestem odklejony, to tym bardziej trener Rude

Mam pomysł, zapewne masz prawo jazdy, powiedzmy że ktoś da Ci najlepsze możliwe auto rajdowe w osiągach mocy i predkosci. Jeśli nie wygrasz wyścigu to znaczy że nie miałeś auta na wygranie zawodow czy po prostu zabrakło umiejętności/przwestrzelono z decyzjami na trasie?
Odpowiedz cytując