Wyświetl pojedynczy post
MaLk
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2016

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.05.2024, 21:06
Markus napisał(a):Wyświetl post
Nie no przecież nie wspierałeś podglądu, że znajomość specyfiki polskiej ligi powinna być brana pod uwagę przy wybieraniu go, robiły to krasnoludki lub jest to nadinterpretacja. Możemy się tak bawić
Nie, nie wspierałem nigdy, żałosny manipulatorze

Zawsze pisałem o specyfice polskiej I ligi.

Możesz jeszcze z pięćdziesiąt razy chwycić się tej żałosnej manipulacji mojej tezy i podawać przykłady z innych lig, my sobie może nawet poczytamy te elaboraty. Dla beki. Jak zawsze.

Cytat:
A który z nich został w Fortuna pierwszej lidze zatrudniony?
Brawo geniuszu. Zrozumiałeś dlaczego zadałem to pytanie z tezą. Albo nie ogarnąłeś i z uśmiechem na ustach przyznałeś mi rację. Wsio rawno

Cytat:
Pavlowi Stano brak znajomości specyfiki Fortuna pierwszej ligi, w której nigdy wcześniej nie pracował, też jakoś nie przeszkodził tej wiosny w dobrym punktowaniu z Górnikiem Łęczna.
Stano, pomijając już, że praktycznie całe piłkarskie życie spędził w polskiej piłce (podobnie jak i Feio, obaj nawet kursy trenerskie robili w Polsce, co samo sprawia, że przywoływanie ich na argument o nieznajomości specyfiki polskich lig jest jakąś wyższą szkołą absurdu) to akurat był asystentem trenera w Niecieczy, kiedy ta grała w I lidze (jesień 2018). Znowu zapomniałeś sprawdzić zanim powołałeś się na jakiś przykład, wchodzi Ci to w krew

Cytat:
W żadnej lidze na świecie nie obowiązuje zasada, że może sprawdzić się w niej jedynie ten, kto ją wcześniej znał i był w niej trenerem, lub ona daje mu jakikolwiek przewagę w umiejętnościach trenerskich czy przekłada się na nie.
Której to tezy akurat nigdzie nie głosiłem ani nie wspierałem, żałosny manipulatorze
Odpowiedz cytując