Witalis napisał(a):

|
Ja teraz przeglądu twoich postów nie będę robił, bo mam na to wywalone. Tu każdy, kto umie czytać i czytał forum wie, co wypisywałeś. Jest to natomiast dowód na to, że cmokałeś z zachwytu nad tym Rude od samego początku.
|
Twoje wyobrażenia mnie nie interesują. Skoro twierdzisz, że kiedykolwiek pisałem iż Rude jest "top trenerów" pokaż cytat, pokaż to. Inaczej jesteś zwykłym manipulatorem bazującym na bajeczkach takich hejterów jak Jaroo, który uwielbia robić z ludzi idiotów. Czym innym jest dostrzeganie poprawy niektórych elementów gry w stosunku do czasów Sobolewskiego, co było najbardziej widoczne szczególnie w Pucharze Polski, a czym innym rzekome uważanie Rude za top trenerów czy zachwycanie się nim.
Witalis napisał(a):

|
Weź, napisz teraz rozprawkę o wyższości wagonu Hiszpanów nad normalną drużyną I-ligową.
|
Tu nie trzeba rozprawek. Wystarczy zobaczyć i porównać sobie na jakim poziomie sportowym są i jak grają te "wagony Hiszpanów" takich jak Rodado, Carlitos, Esposito, Angulo itd. w ich pierwszej, drugiej czy nawet niekiedy trzeciej lidze (oraz większość ich klubów stamtąd), a na jakim poziomie sportowym i jak grają "wagony polskich piłkarzy" Fortuna pierwszej ligi.
Nawet Lechia budująca nowy zespół omijała te wagony polskich pierwszolicowców szerokim łukiem, a przecież nie musiała, mogła iść drogą Katowic.