Jaroo1 napisał(a):

No dobra, wiele się działo przed zwolnieniem Sobola, po zwolnieniu go a przed zatrudnieniem Rudego. Zdania na forum były podzielone a wiele osób nie umiało uszanować tych, którzy jak widać mieli rację. Czas więc zamknąć temat i podsumować również chamsto niektórych użytkowników tego forum:
Propaganda Markusa, który od początku albo miał jakiś interes albo urojone wizje bo on wie lepiej i wystarczy kilka prostych kroków aby było pięknie, bo jak on tak mówi to tak musi być, bo on się zna:
Wolfy, jeden z większych buców i nieomylnych:
Drozd, jeden z większych odklejeńców:
O Rude:
To wpisy do momentu zanim został zatrudniony Rude. I tu jeszcze nie było tyle chamstwa bo nie trzeba było bronić parodysty z Hiszpanii, a tylko trzeba było spokojnie uskuteczniać swoją propagandę jak to Polacy są źli a jak nam trzeba trenera z zagranicy, najlepiej z Hiszpanii.
Generalnie wiadomo, że bajkopisarz Markus, teoretyk, miał najwięcej do powiedzenia więc łatwo mu te wypowiedzi powyciągać teraz. U każdego z trójki markus, wolfy, drozd widać jakaś nienawiść do tego co jest polskie, kompleksy niższości lub jakiś cel w promowaniu zagranicznego szrotu piłkarskiego i trenerskiego.
Szczególnie wypowiedzi markusa były do pożygu, co drugi post był o Carillo, Hiszpanach, o tym, ze potrzebny jest trener z Hiszpanii. Część postów była jakby z chatuGPT, tak jak ten wysryw od myślników dlaczego trener z Hiszpanii sprawdzi się lepiej.
No i standardowo, widać jaka była optyka na Sobola i jego pracę, co oni wtedy pisali o klubie, trenerze, wynikach, a gdy podmienione zostało nazwisko parodysty Sobolewskiego na Rude, ba, parodysta Rude nawet przebił Sobola w ośmieszeniu Wisły, to nagle święta trójca tego forum wykonała zwrot o 180% i po 4 miesiącach twierdzą wszystko odwrotnie.
A tutaj popis chamstwa, gdy np. ja zaczałem wyliczać dlaczego Rude to pomyłka trenerska. Tu już musieli mnie atakować bo nie mogli zdzierżyć, że ktoś śmie obrażać im Hiszpana i pseudo trenera:
Markus:
Markusik, moze ty przeprosisz?
wolfy:
drozd:
drozdik, czekamy
Nie chce mi się szukać więcej. Generalnie projekt Kiko-Rude-Hiszpanie skompromitował Wisłę i naszych forumowych propagandystów. Im dalej w las, tym oni bardziej zamykali mordy i byli mniej chamscy bo wiedzieli, że to gówno się już nie broni.
Na przeprosiny oczywiście nie czekam bo przeprosiny od takich pariasów nic nie znaczą. Życzę wam jedynie żebyście wyleczyli swoje kompleksy i nie dali się robić w chuja magikom pokroju Królewskiego czy piękny Albert z Hiszpanii, bo koniec końców to wy wychodzicie na idiotów świecąc oczami za amatorów.
Jedyna satysfakcja z tego gówna jest taka, ze po tylu latach kibicowania Wiśle i przyglądania się działaniom trójcy a obecnie Zaskrońca jednak coś się z sytuacji z klubu rozumie i kuma.
Może gdyby w klubie mieli coś do powiedzenia cokolwiek kumający i rozumiejący, a nie wieczne lizodupy, które w imię swoich interesów albo kompleksów liżą się po fiutach ciągle, to byśmy z miejsca ruszyli do przodu.
PS Ja już tu nawet nie wstawiałem tego .......enia o Omranim i setce innych pokazów cyrkowych, które sie odbyły w tej rundzie. Ale wszystko koniec końców odwróciło się kompletnie na inną stronę niż ci nasi eksperci wymyslali.
|
Eeee tak się sadzisz do tego Markusa a przecież w jednym miał rację.
"Kretyńskim pomysłem będzie jedynie powierzenie drużyny kolejnemu nieopierzonemu trenerskiemu nowicjuszowi, bez osiągnięć i wyników, oraz o niezweryfikowanym niczym warsztacie."
Aż dziwne że tym wpisem się nie broni?