Wyświetl pojedynczy post
maro500
Junior Member

Od: 12.2018

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.05.2024, 19:08
Cytat:
nie chcę burzyć twojej rozpiski ale:
Sobczakowi, Złochowi, Niewiadomskiemu, Łasickiemu kończą się kontrakty (w przypadku 3 pierwszych to pewnie ich nie podpiszą, niestety z Łasickim pseudoprezes chce podpisać, co nadaje się chyba tylko kabaretu...)
Dudy to tu w nowym sezonie to tu nie zobacymy
tak że tak...

ps. zapomniałeś o Talarze, o którym Jarosław mówił "że Wisła swoich nie zostawia" więc pewnie go przedłużą.... i o Goku którego niestety przedłużyli...
Sobczak - z nim pewnie przedłużą, zostawią jako jokera (szkoda tylko, że przez swoje ego nie zostawił karnego Rodado)
Złoch - sam widzisz, jaka jest na środku obrony mizeria, lepszej okazji do szybkiego wejścia do seniorskiej piłki może nie mieć - chyba że na środek obrony sprowadzą szrot na kilogramy i znowu 30letni Hiszpan będzie pierwszy w kolejności przed gościem, co może jeszcze się coś nauczy
Niewiadomski - jego zostawiłem jako opcję zamiast NOWEGO, myślę, że kogoś będzie chciała Wisła sprowadzić - inna sprawa, czy znajdą. Niewiadomski też raczej nie będzie miał tylu opcji, by od razu odpuszczać Wisłę
Łasicki - no on zostaje, nie wiadomo kiedy wróci do gry, no ja środka obrony bez choć jednego transferu przychodzącego nie widzę (zakładam, że Colley zostanie sprzedany a Eneko zwolniony)
Talar - ja myślę realistycznie, gość jest wiecznie kontuzjowany, częściej chyba niż Uryga i Łasicki razem wzięci
Duda moim zdaniem zostanie - ale to tylko moja teoria
Tak samo Ratona, Alfaro i Baenę zostawiam nie dlatego, że tak ich lubię tylko dlatego, że takiego szrotu nikt nie weźmie (a na pewno nie za taką wypłatę, jaką oni zaśpiewają)
Niestety, na solidne transfery pod 1 ligę nas nie stać - a to, co jest obecnie ewidentnie się skończyło i na boisku nie wypali już ani razu
Odpowiedz cytując