Wyświetl pojedynczy post
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.05.2024, 10:14
To tak samo jak z rozliczeniem pospadkowym na słynnej konferencji.

Zapamiętałem z niej tylko przekonanie, że szeroko rozumiana Trójca Święta nie miała sobie nic do zarzucenia i miała jeszcze pretensje o uzasadnioną krytykę.

Mijają dwa lata od tamtych wydarzeń.

Za nami dwa nieudane sezony pierwszoligowe - oczywiście bez rozliczeń w ciągłej atmosferze sukcesu, poklepywania się, ciągłej gloryfikacji z udziałem wcześniej brata Dawida i wujka Jurka, a teraz w obecności duetu Kikuś Ramirez - Albercik Rude.

Co tu można dodać?

Wisła zajęła dziesiąte miejsce w pierwszej lidze.

Jest to największa kolejna kompromitacja w historii Wisły za panowania Jarosława Królewicza Zbawiciela z Hańczowej.

Dwa lata temu był spadek, rok temu brak awansu, teraz znowu brak awansu.

Co można więcej dodać?

Jak pisałem dwa lata temu - tu musi nastąpić zmiana właścicielska i likwidacja tych wszystkich układzików z udziałem legend, środowisk kibicowskich o różnych nazwach, itp.

Zaskroniec z Hańczowej wielokrotnie zapowiadał inwestorów, odnowienie, hard reset.

Nic z tych rzeczy nie wydarzyło się do dnia dzisiejszego.

Oprócz projektu promowania amatorów z Hiszpanii ku radości osób pokroju Markusika i całej tej propagandy sukcesu o wykorzystaniu najnowszych technologii, ale to wszystko można nazwać jednym wielkim przekrętem.

Dwa nieudane sezony w pierwszej lidze zakończone meczami symbolami: 1:4 z Puszczą, a teraz trzy porażki z rzędu w decydującej fazie.

Co tu można jeszcze analizować?

Wisła cały czas pod panowaniem Jarosława Królewicza Zbawiciela z Hańczowej osiąga coraz gorsze wyniki.

Tu trzeba oddać władzę.

A nie pisać kolejne analizy, które nic nie dadzą.

Wiadomo opłacani klakierzy będą wniebowzięci, będą zapowiadać kolejny reset, że za niedługo będą wielkie sukcesy.

Tu trzeba po 5,5 roku czasu wziąć się wreszcie do pracy.

Jarek przechwala się na Twitterze, że od tego czasu pracuje na trzy zmiany, że wykonuje taką tytaniczną robotę.

Ale nic z tego nie wynika oprócz kolejnych największych kompromitacji w historii Wisły.

Tu trzeba podjąć jedyną słuszną decyzję - oddać Wisłę za darmo i odejść jako najbardziej skompromitowana osoba w historii Wisły.

Przestać opowiadać bajki o ciągłej pracy.
Odpowiedz cytując