Cytat:
|
Przyczyna jest taka jak zwykle, przynajmniej od 4 lat. Zakładasz, że to problem z Hiszpanami, ale tak nie jest. Nie dali rady, ale bez Kiko już w tamtym roku nie byłoby baraży, a w tym walczylibyśmy o utrzymanie. Co zresztą na pewno nas czeka, bo przed nami kolejna rewolucja i jeśli zmiany nie będą w punkt, zatęsknimy jeszcze za tym sezonem.
|
Ja nie zakładam, że problem jest w Hiszpanach. Już dawno pisałem w czym leży przyczyna. Główny problem to brak ambicji i wymagań zarówno z trybun, gabinetów, rodzinna atmosfera, brak etosu pracy, lizanie się po ch ujach. Od tego się zaczyna, reszta to kwestia innych problemów jak długi itp ale to nie jest tu kluczowe moim zdaniem. Problem główny i wyjściowy to jest ta bylejakość, partactwo, brak profesjonalizmu, układziki i po.......ony właściciel.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.