Wyświetl pojedynczy post
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.05.2024, 12:58
wolfy napisał(a):Wyświetl post
A jakie znaczenie (poza organizowaniem seansów nienawiści, z którymi nie czekacie nawet do końca sezonu) ma ocena czy Rude ma zostać hejterów którym się ulewa? To jest uczciwe pytanie, podobne zadałem Ogryzkowi.

Ja oceniam pod kątem interesu klubu, nie "zemsty", ulżenia swoim negatywnym emocjom etc. Podstawowym pytaniem - jak bardzo realne jest zrealizowanie awansu z takim składem? Niestety, takie rzeczy da się ocenić tylko po czasie. Ja od początku sezonu stwierdziłem że obrona to kpina i "ogrywanie talentów" wyjdzie nam bokiem. Z drugiej strony - nie da się ograniczyć kadry i poprawić obrony skoro na kontraktach są Colley, Uryga i Łasicki, chociaż dodanie do nich Satrusteguiego to był już strzał w kolano.

Można tak długo.

Pisanie że awans jest najważniejszy to kłamstwo - gdyby tak było to:
1) Odpuszczono by Puchar Polski, bo nie mamy kadry na dwa fronty
2) Odpuszczono by "młode talenty" poza minimum wymaganym licencją (żadnego forowania Krzyżanowskiego, żadnego Olejarki który nie młodzieżowcem w pierwszej lidze)
3) Nie eksperymentowano by z trenerem
4) Nie wymagano by ofensywnej gry

Dla Ciebie prywatnie może być jedynym kryterium, ale po ruchach w klubie tak nie wygląda...
bo klub znaczy jarosław
postanowił spektakularnie zbankrutować w czerwcu dlatego awans oddano vo zatrudniając stażystę z erasmusa i forując młodzieżowców
idze idze bajoku
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując