MaLk napisał(a):

W tej rundzie interesuje mnie tylko wynik.
Tak naprawdę klasyfikacja Wolfy'ego to faktycznie była tylko zabawa, tyle że - jak rozumiem - Wolfy dobrze się przy niej bawił tylko do momentu, w którym pokazywała, że Rude jest jakimś skokiem jakościowym w porównaniu do Sobolewskiego. Teraz już się przy niej nie bawi tak dobrze.
A ponieważ najważniejszy jest wynik, Wolfy ma rację, że póki co Rude może go jeszcze zrobić.
|
Ale problem jest taki że wynik jest najważniejszy to wolfy sobie przypomniał "teraz" na skutek tego że poprawy gry nie widać i inne "mierniki" postępu poszły sie jebać i Sobolewski (o zgrozo) jest lepszy. Wczesniej miała być mityczna poprawa gry. Miernik - czyli awans - to wielu kolegów w tym ja postulowałem od początku kariery Rude. Sam piszac często że niech Rude i zajmie i 6 miejsce - ale awansuje w barażach.
To tak dla sprostowania.
Dla większości (pewnie 99%) kibiców na tym forum wynik jest najważniejszy - czyli awans. Tak, poczekamy (oby pomyślnie) 2 tygodnie jeszcze żeby móc się cieszyć z awansu albo przy braku moc sobie swobodnie "poużywać" na Królewskim, Rude i piłkarzach. ja wolę te pierwszą opcję.