Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.05.2024, 14:41
MaLk napisał(a):Wyświetl post
W tej rundzie interesuje mnie tylko wynik.

Tak naprawdę klasyfikacja Wolfy'ego to faktycznie była tylko zabawa, tyle że - jak rozumiem - Wolfy dobrze się przy niej bawił tylko do momentu, w którym pokazywała, że Rude jest jakimś skokiem jakościowym w porównaniu do Sobolewskiego. Teraz już się przy niej nie bawi tak dobrze.

A ponieważ najważniejszy jest wynik, Wolfy ma rację, że póki co Rude może go jeszcze zrobić.
Ale problem jest taki że wynik jest najważniejszy to wolfy sobie przypomniał "teraz" na skutek tego że poprawy gry nie widać i inne "mierniki" postępu poszły sie jebać i Sobolewski (o zgrozo) jest lepszy. Wczesniej miała być mityczna poprawa gry. Miernik - czyli awans - to wielu kolegów w tym ja postulowałem od początku kariery Rude. Sam piszac często że niech Rude i zajmie i 6 miejsce - ale awansuje w barażach.

To tak dla sprostowania.

Dla większości (pewnie 99%) kibiców na tym forum wynik jest najważniejszy - czyli awans. Tak, poczekamy (oby pomyślnie) 2 tygodnie jeszcze żeby móc się cieszyć z awansu albo przy braku moc sobie swobodnie "poużywać" na Królewskim, Rude i piłkarzach. ja wolę te pierwszą opcję.
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 22.05.2024 o godz. 14:44.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując