Wyświetl pojedynczy post
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.05.2024, 07:57
BCGorlice napisał(a):Wyświetl post
Prywatnymi… hehe. No tak źle nie jest. Prywatnie zbyt dobrze boskiego Jarosława nie znam. Jak już musisz to co piszę dyskredytować to pisz biznesowymi czy może bardziej branżowymi.

Przy czym ja się tym dyskredytowaniem nie przejmuję. Parafrazując znane powiedzenie najpierw mnie dyskredytowaliście, potem wyśmiewaliście, potem zaczniecie się bać, że mam rację, a potem będziecie dopytywać co jeszcze wiem o naszym mitomanie.

Zresztą z tego co tutaj czytam to co inteligentniejsi już załapali, że rzeczywistość skrzeczy.

A co do osiągnięć to jest niezła beka. Rozmawiałem ostatnio o Jarosławie z jednym całkiem kumatym zarządzającym funduszem. Ten zszedł na Synerise i zaczął właśnie śpiewkę typu jak to możliwe, że przy takich sukcesach w biznesie Jarosławowi nie idzie w Wiśle z awansem i finansami. No to poprosiłem o wymienienie sukcesów. Zdębiał. Pokazałam ostatnie sprawozdanie finansowe. Zdębiał jeszcze bardziej. Na koniec tylko wydukał „przecież wszyscy mówią, że ma sukcesy” i zmienił temat. Dlatego uważam, że Jarosław jest mistrzem. Wkręceni są nawet Ci, którzy w teorii nie powinni się dać wkręcić.
no i jak to nie nazwać animozjami, jak nawet tak inteligentny człowiek jak Ty, stracił po lekkiej wrzutce czujność i nie zrozumiał intencji mojego posta

ja nic nie próbowałem dyskredytować, przeciwnie przyznałem ci poniekąd racje, niestety w amoku tego nie dostrzegłeś

to co nazwałeś próbą dyskredytacji, to było dyskretne zasugerowanie zmiany modus operandi jeśli chcesz dotrzeć szerzej i nie wlecieć do szufladki z koalikiem czy jemu podobnymi
Odpowiedz cytując