Wyświetl pojedynczy post
MMTS
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.05.2024, 07:51
krysztal napisał(a):Wyświetl post
Tylko,że jakby się takiemu prezesowi udało to Królewski wyszedłby na totalnego nieudacznika.On zapędził się już w kozi róg i jedyne co mu pozostało to atakowanie na oślep kogokolwiek kto się nawinie
I tu właśnie wychodzi dojrzałość człowieka. A także poziom takich cech jak egoizm, egocentryzm, empatia, umiejętność współpracy itd. Wg tez głoszonych przez Prezesa, wszystko to jest mu bilskie. Oczywiście wierząc przekazowi medialnemu. Pytanie jest czy byłby gotów zastosować to w praktyce, bo nie ma lepszego przyznania się do błędu, niż zatrudnienie człowieka który może to zrobić lepiej niż Ty,

Mnie całe życie uczono, że jesteś tak silny jak silny jest Twój zespól. I dlatego rozwijam ludzi, nawet jeśli jest to pewne ryzyko dla mnie. Lepszy zespół to mniej trudnych decyzji dla mnie, mniej stresu, więcej czasu na myslenie co dalej zrobić. Jeśli Prezes jest Managerem na jakiego się kreuje, to czas to pokazać. I naprawdę nie chodzi o wbijanie kolejnej szpilki tylko uświadomienie, że można inaczej niż obecnie.
Odpowiedz cytując