Ale kto taką teorię postawił? Ja jedynie pokazałem absurdy w myśleniu wiadomego użytkownika. Ani Sobolewski, ani Rude, nie powinni zostać tu zatrudnieni. Jak fatalny jest ten Rude, skoro punktuje gorzej od wyszydzanego(dla mnie po prostu słaby trener) Sobolewskiego? Kurde, to nie fizyka kwantowa, żeby zespół po wielu tygodnia cieszył się z punktów, zwycięstw w tak słabej lidze. A tu mamy chłopa, który nie wie co robi.
wolfy napisał(a):

|
@LucjuszWielki - z Sobolewskim raczej nie mielibyśmy więcej punktów, bo im bliżej końca sezonu tym większa presja. My już wiemy jak radził sobie z nią Sobolewski...
|
Rude z tą presją radzi sobie doskonale... w ostatnich 5 kolejkach 1 zwycięstwo. Można tak punktować te bzdury, ale po co? To już znęcanie się.
wolfy napisał(a):

|
Identycznie w obronie, kiedy piłkarz robi coś kretyńskiego (patrz ostatnie mecze) to trudno winić trenera.
|
Absolutnie trzeba winić trenera. Widać o tym zawodzie masz małe pojęcie. To trener przygotowuje drużynę do meczu i to on wystawia danych piłkarzy(=bierze odpowiedzialność za ich błędy). To on odpowiada za ich formę i to on odpowiada za budowę tej formy. On odpowiada za właściwe podejście do piłkarzy(motywacja, sprawy mentalne). To on wymyśla taktykę w jakiej muszą radzić sobie nasi kopacze(może wielu nie jest stworzonych do akurat takiej?).