Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.05.2024, 17:24
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Drozd, ty przeanalizuj w wolnej chwili jak to się stało, ze analityk Rude ma gorsze wyniki niż parodysta Sobolewski.

Ewentualnie powiedz jak to jest, że za Sobolewskiego bardziej się chciało grać kopaczom, nawet tym z Hiszpanii.
Przez takie podania jakie zaprezentował kapitan Uryga w meczu z Katowicami. Nikt go nie atakował dlaczego nie podał z połowy do bramkarza tylko wsadził Eneko na minę? Rude mu kazał?

Moje zdanie jest proste, postawa niektórych zawodników ma drugie dno i tyle. Bardziej im się chciało grać, tylko nie wiedzieli jak. Teraz wiedzą jak, ale co mecz to inny daje dupy jak przedstawiciel A klasy. Dlaczego? Bo Rude i Królewskiemu nie może się udać za dobrze. Wygranie pucharu już tak przechyliło szalę na ich stronę, że w lidze musi być ostra kompromitacja, żeby można było wieszać psy, i na Rude i na Królewskim. Tak wiem teoria spiskowa... Ale inaczej zagrania Urygi wytłumaczyć nie mogę.

W meczu z Pogonią nasze wozy z węglem jakoś dały radę zatrzymać Grosickiego, który do wolnych nie należy. Więc opowiadanie, że gra wysoko linią obrony jest przyczyną patologicznej postawy jest fałszywe. Różnica jest jedynie taka, że z Pogonią była koncentracja, a w lidze wywalone jaja.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując