Wyświetl pojedynczy post
masada
Senior Member

Od: 06.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.05.2024, 21:16
TommyTSW napisał(a):Wyświetl post
Rodado ma 27l i ostatni dzwonek żeby coś jeszcze ze sobą zrobić, nie można od niego wymagać żeby się kisił w drużynie cyrkowców.Najlepiej by było jakby jakimś fartem zagrali w lidze konferencji i wpadł w oko jakiemuś pojebowi z holandii czy belgii, przynajmniej coś Wisła normalnie zarobi.
No właśnie ma kontrakt, więc można wymagać. Ponad dobro i rozwój tego sympatycznego skądinąd chłopaka inaczej niż pięknoduchy na TT zdecydowanie przedkładam interes Wisły, a ten zdecydowanie obejmuje pozostanie Rodado. Na wielką karierę w jego przypadku już i tak za późno, no najwyżej może powtórzyć historię Imaza np, ale ja wolałbym żeby spróbowal napisać fajny epilog u nas, niż w takiej Jagiellonii czy Lechii np.

@wolfy Szot ma jeszcze rok kontraktu. Ja pisałem o tych, których można się pozbyć natychmiast i bez odszkodowań itd.
Zresztą - akurat Szota i tak bym zostawił, nie sądzę żeby zarabiał kokosy, a miał przyzwoite mecze i on jako jeden z nielicznych przynajmniej nie zaliczył regresu, niby niewiele, ale na bezrybiu..
Odpowiedz cytując