Wyświetl pojedynczy post
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.05.2024, 22:52
A jaki to projekt Królewicza?

Na stanowisko trenera zatrudnił gościa bez doświadczenia trenerskiego w profesjonalnej piłce nożnej.

Rok wcześniej na stanowisko dyrektora sportowego zatrudnił gościa, który przed pierwszym przyjściem do Wisły nie miał doświadczenia w profesjonalnej piłce nożnej i był sprowadzany przez przestępców.

Można było odnieść wrażenie, że pełnił wtedy rolę słupa Manuela J.

Te sprawy do dzisiaj nie zostały wyjaśnione.

Rok temu Kiko Ramirez był głównym winnym największej hańby w historii - meczu z Puszczą.

Dzisiaj w Wiśle jest dziewięciu Hiszpanów.

Dwóch coś reprezentuje - Rodado i Carbo.

Reszta to szrot.

To nie przypadek, że nonejmy z niższych lig w Polsce nie są od nich gorsi, a często są lepsi.

Jarek i usłużni klakierzy naopowiadali bajek o sztucznej inteligencji, poszła straszna propaganda - pewnie wydano na to ogromne pieniądze.

Mecze z Lechią i Katowicami pokazały, że opłacaną propagandą nie da się odnieść sukcesu, bo jaka to najnowsza technologia wskazała, że Albercik będzie odpowiednim trenerem dla Wisły?

Bądźmy poważni

To od początku śmierdziało.

Po raz kolejny jako jeden z nielicznych krytykowałem to od samego początku.

Dla mnie to nie Al, tylko zwykły menedżerski burdel nad którym nikt nie panuje.

Wiadomo jak już dawno nazwałem Albercika i to dla mnie jest jasne, że on nigdy nie był trenerem i nie jest dalej.

Tu jakość piłkarzy z Hiszpanii jest niska oprócz Rodado i Carbo.

To jest główny problem - z amatorami z Hiszpanii nie da się awansować do Ekstraklasy.

Nieprawdopodobny fart w Pucharze Polski nie zmienia obrazu sytuacji Wisły, bo to rozgrywki pierwszoligowe są o wiele, wiele, wiele ważniejsze dla przyszłości klubu.

Wiadomo, że jestem niewygodny, bo od początku mocno krytykowałem brak odnowienia, brak rozliczenia przeszłości, dalszą działalność skompromitowanych ludzi z przeszłości, którzy po tzw. odnowieniu mieli i mają dużo do powiedzenia, a po prawdziwym resecie, który był wielokrotnie zapowiadany, a do dnia dzisiejszego nie nastąpił nigdy nie powinni pracować w Wiśle oraz wokół klubu.

Krytykowałem układ truskolaski, powiązania z PiS-em, wręczanie nagrody Obajtkowi, brak rozliczenia po spadku i ten burdel hiszpański trwający już kilkanaście miesięcy.
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 18.05.2024 o godz. 23:14.
Odpowiedz cytując