Markus napisał(a):

Dlatego w którym wywiadzie Zaskroniec kłamie najlepiej pokazują zawodnicy sprowadzeni podczas ostatniego okienka, kto tak naprawdę był architektem tych transferów - jego algorytmy czy Kiko. Powtórzę to co oczywiste: tym razem nie przyszedł żaden Hiszpan z ich niższych lig, którzy wcześniej trafiali do nas.
Będziesz wmawiać, że to Kiko wymyślił Bregu,Cziczkana,Omraniego czy Dziedzica? Ja myślę, że on do lutego nawet nie wiedział, że tacy zawodnicy istnieją, a wszystko lub prawie wszystko, co powiedział Królewski na ten temat w prezentowanym przez Ciebie wywiadzie jest zwykłą bzdurą i krętactwem mającym chronić jego ukochane dziecko: sztuczną inteligencję, algorytmy i modele.
|
Odpowiem tak jak ty.Pokaż mi gdzie ja wmawiam komuś że Kiko wymyślił zimowe promocje.Ale skoro polityka klubu została jasno określona przez Królewskiego i zarzeka się że ani o centymetr z niej nie zejdzie a wręcz zradykalizuje działania to gdzie tu jest miejsce dla Kiko?Po co nam dyrektor który pierdzi w stołek i nie ma na nic wpływu?