Markus napisał(a):

Postawa Wisły w meczach z Pogonią Piastem i Widzewem pokazuje, że gdyby grała na poziomie Ekstraklasy, a jej trenerem byłby Rude, mogłaby być tam w tabeli znacznie wyżej niż taka Puszcza.
|
Markus
przestan się kompromitować
w obecnej chwili Wisła Rude jest 7 zespołem
PIERWSZEJ LIGI
i nie ogrywa w ekstraklapie Piasta, Widzewa i Zero tituli
TYLKO W PIERWSZEJ LIDZE
1. dostaje oklep od Głogowa
2. nie potrafi wygrać z parodystami wszechczasów z Sosnowca
3. daje sobie wkopać bramkę Resovii w 96 czy którejś tam minucie, która powoduje, że zamiast 3 pkt. wracamy z jednym
4. dostaje oklep od Motoru Lublin po idiotycznej kartce Jarocha (na swoim boisku)
5. dostaje oklep od Odry Opole po jeszcze bardziej kretyńskiej czerwonej kartce Sapały
6.dostaje oklep od Termaliki, po której wylatuje mag trenerski Sobolewski
7. dostaje oklep od Podbeskidzia po czerwieni Dudy
8. dwukrotnie dostaje oklep od Tychów
o innych wybitnych remisach z zespołami pokroju Płocka ( i to dwukrotnie), Stali R., Głogowa to mi się nawet pisać nie chce bo to żenuła totalna jest
więc dobra rada
zjedź na ziemię i przestań pisać o tym, jak bardzo będziemy rozwalać wszystkich w ekstraklapie
bo póki co ZAKOPALIŚMY SIĘ W I lidze na amen
i nie chcę być złym prorokiem, ale oby to się nie skończyło się tak jak w przypadku gieksy... 20 lat w I lidze i II.....
ps. mam wywalone na to jak bardzo zajebistymi grajkami są Rodado, Goku czy inny Colley
tej partaniny nie da się oglądać, a towarzystwo hiszpańskopolskiej adoracji (taki Sapała na ten przykład o innych Villarach, Enekach, Junkach nie wspomnę) powinno zostać wywalone na zbity pysk
razem z magiem trenerskim i prezesem memem