Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.05.2024, 20:17
s1mone napisał(a):Wyświetl post
Wyszydzany tu przez Markusów i w ogóle 99% użytkowników forum Młyński bramką i asystą dla Łęcznej możliwe, że wykopał takich asów skrzydła jak Villar, Baena, Goku czy Alfaro z baraży o Ekstraklasę

Ale kurde no oni tacy zacni profesjonalni, techniczni jak to..............

Nie powinienem się śmiać, bo to śmieszne raczej nie jest.... To taki śmiech przez łzy raczej....

Kur*a mać.

/edit : Patryko ta sam myśl mnie naszła Dopiero po dodaniu przeczytałem twojego posta haha
Jaki Ty jesteś głupi. Tak, Młyński możliwe że wykopał nas z baraży Ale możliwe że sam do nich nie wejdzie, a my tak.

Pomijam już fakt, że jeżeli nie wejdziemy do baraży to przez obronę a nie przez atak czy pomoc. Sam Krzyżanowski kosztował nas w tej rundzie 7 punktów. Strzelały nam gole niemal wszystkie drużyny.

Młyński poszedł na wypożyczenie (decyzja Sobolewskiego) bo nie nadawał się do gry kombinacyjnej. Ostatnio jak go oglądałem wyglądał nieco lepiej, jeżeli nie awansujemy to pewnie wróci, ale pisanie że nas wyrzucił z baraży to już jest poziom oszołomstwa chemitrailsów.

Baena i Alfaro grają gorzej niż Młyński? No nie wydaje mi się.

Akurat z tego że się rozwinął to trzeba się cieszyć, bo może pozbędziemy się sporego kontraktu, albo wróci do nas lepszy piłkarz. Czyli win/win. Ale jeśli nie wejdziemy do baraży to przez odpały Krzyżanowskiego, Sobczaka (drugi Lewandowski się znalazł), Colleya (nie tylko ostatni mecz, ale żałosne próby strzelania krzyżakiem w dwusetce), Junki, totalna wyjebka z Chrobrym (do której kretyni się przyznali!) itd. To że Młyński strzelił Polonii w ogóle nie mieści się w pierwszej trzydziestce powodów dla których aktualnie mamy 7-me miejsce.
No chyba że wszystko rozpatruje się pod kątem swojej nienawiści do Hiszpanów, trenera, właściciela... No to wtedy faktycznie może dojść do takich przedwczesnych wytrysków żółci.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 12.05.2024 o godz. 20:35.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując