Wyświetl pojedynczy post
maxx304
Senior Member

Od: 03.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.05.2024, 13:34
azor napisał(a):Wyświetl post
Jarek przed chwilą na tt:

„ Przecież wyraziłem się jasno. Trener Rude zostanie tu nie tylko na kolejny sezon jeśli tylko zechce, ale mam nadzieję, że będzie chciał na dłużej bo decyzja będzie po jego stronie bo jest częścią szerszego projektu. Oczywiście drugim warunkiem jest to, że ja tu pozostanę - więc nie wszystkie decyzje leżeć będą być może w moich kompetencjach w tym względzie. Nadmienię również, że ze względu na coraz nowsze teorie, który się pojawiają w sieci, informuje że jednym z warunków jakichkolwiek ofert inwestycyjnych, które pojawiały się w Wiśle, było zawsze pozostanie mnie w klubie w roli prezesa na długie lata - więc z tym drugim może być trudno. Przyjęta przez Wisłę inwestycja w dane i zaawansowane technologie jest poprawna, jedyna właściwa i przyszłościowa oraz będzie pogłębiana jeszcze bardziej radykalnie w przyszłości niezależnie od cierpienia, które będzie krótkoterminowo powodować. Eliminacja jednostek kultu będzie w Wiśle postępować na rzecz danych i wniosków z nich płynących. Niestety realnie efekty takiej polityki będą widoczne w kolejnych sezonach - więc w tym mega focus aby skupić się na kolejnych meczach aby wrócić do ESA ASAP, najlepiej w tym sezonie. Pozdrawiam”

To robi się już trochę przerażające
Jebac biedę - jak spadniemy do IV ligi, to wrócimy w 3-4 lata z powrotem, bo nam plan wypali.

No chyba że nie wypali - to wtedy pewnie nam kłody rzucali pod nogi.

Parafrazując Hegla, "Jeżeli moje (JK) teorie nie zgadzają się z faktami, tym gorzej dla faktów"
Odpowiedz cytując