Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.05.2024, 18:52
Kompromitacji ciąg dalszy ale ja jestem spokojny o awans bo jak pisalem, ze Rude to strzał w kolano to byłem zapewniany, że ogarnie i ta maszyna się rozpędzi. Takze jeszcze jest czas aby to udowodnic. Prawda Markusik, wolfy i drozd? Lesiupw prawda?

Średnia 1,46. Rude przebił już Sobola Z OKRESU SCHYŁKOWEGO. Bo jakby go zestawić z wynikami Sobola ogólnie to Rude jest już do wy.......enia dyscyplinarnego.

Lechia 65 pkt w lidze. Wisła 50 pkt. 15 pkt różnicy. Katowice mają 6 pkt więcej od nas, mieli na początku rundy 7 pkt mniej. 13 pkt nadrobili. Arka też nas wyjebala o kilka pkt czy tam kilkanaście. Płock też już nas jebie. Bijemy się o gówniane miejsca 5-8 z gównianymi zespołami. Bijemy się tylko dlatego, ze to I liga więc są 1-3 dobre drużyny a reszta to amatorzy więc do końca mamy szansę na top 6.

Zagraliśmy w tym roku pierwszy mecz z drużyną w gazie i nas rozrzucili jak gnój po polu. Lechia rozrzuciła Wisłę jak gnój po polu. W PP mieliśmy farta bo trafialiśmy na drużyny w dołku, jak nam przychodziło grać z Widzewem, Piastem czy Pogonią to każde z nich miało dołek formy. My mieliśmy też szczęście do decyzji sędziowskich czy goli w końcówkach. W PP mieliśmy luz, bo nic nie musieliśmy, a wszystko mogliśmy. W I lidze to zupełne inne realia i perspektywa. Tutaj musimy. A jak musimy to nigdy nam nic nie wychodzi.

Więcej już szkoda pisać bo pariasi i tak mają swoje alternatywne wersje rzeczywistości i zaraz będą wyjasniać wszystkim jacy jesteśmy zajebiści.

Miała być walka o awans bezpośredni, będzie walka do końca o baraże. A zaraz się może okazać, że jak przejebiemy z Katowicami to już jesteśmy w czarnej piździe kompletnie.

RUDE WON!
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując