Wyświetl pojedynczy post
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.05.2024, 08:59
Paradoksalnie zagraliśmy przyzwoicie, tworzyliśmy okazje, atakowaliśmy. Nie stosowaliśmy też jakieś mega asekuracyjnej taktyki - nareszcie.

No ale jak się marnuje tyle dogodnych okazji w tym karnego to nie ma co się dziwić, że punkty uciekają.

Akurat za ten mecz (w przeciwieństwie do wielu innych) Rudego nie będę krytykował, nie on wykańcza te sytuacje. Powinniśmy to spokojnie zamknąć dużo dużo wcześniej.

-----------------------

A Drozd i tak potrafił popisać się odklejką, że niby tą petardę Rozwandowicza by Ratonik w zęby złapał
Nie dość, że Ratonik takie puszczał tylko 2x lżejsze i po krótkim rogu, to strzał był tak mocny, że wątpię aby którykolwiek bramkarz ekstraklasowy to wyjął, ba europejski nawet. Przecież ta piłka przez cały czas się unosiła, nawet nie zaczęła opadać - oczywista petarda. Także Drozd jak zwykle przydroździł i żyje w alternatywnej rzeczywistości. Ratonik niech siedzi tam, gdzie jego miejsce - na ławce. Ewentualnie na trybunach. Drozdziku muszę chyba zacząć drukować te Twoje złote myśli i w ramkę oprawiać Perfekcja.

Ale wiesz, mi ciebie tak trochę szkoda, bo pewnie myślisz, że masz rację, a ja piszę złośliwie.
Tu masz, więc przypadkowe artykuły n/t gola. Nikt nie pisze o błędzie bramkarza, wszyscy za to o kapitalnym wykończeniu :

Kibice Wisły przecierali oczy ze zdumienia. To kandydat do gola sezonu

Wisła Kraków. Piękny gol Rozwandowicza

Stadiony świata! Piękny gol przeciwko Wiśle Kraków

Zagłębie Sosnowiec – Wisła Kraków. Piękny gol Rozwandowicza

Nawet w samym skrócie meczowym komentatorzy wprost mówią, że żaden bramkarz by tego nie wybronił. Może cię to slowmotion w błąd wprowadza? Sam nie wiem. Generalnie nie mam pojęcia jak można było taki kretynizm o łapaniu w zęby Ratonika wysmażyć.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 08.05.2024 o godz. 09:10.
Odpowiedz cytując