Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.05.2024, 20:39
Cytat:
Sam robisz z siebie idiotę, niedawno płakałeś że Polaków nie ma w składzie. Że Hiszpanie zawalają mecze. Rude nie ma za bardzo wyboru, kogo ma wpuścić? Napastnika nie ma bo nas nie stać. Nawet z takim drewnem jak Sobczak wczorajszy mecz mieliśmy wygrany. Wystarczyło strzelić karnego, ale Rude tego zrobić nie może.
Jak nie m napastnika? Przecież sam trener sobie zażyczył Omraniego (czy on na siłę był wciśnięty jemu?). Także takich wzmocnień chciał i takie dostał.

Cytat:
- Dobre pytanie. Ze względu na liczby. Miał najwyższe współczynniki w drużynie przy wykonywaniu rzutów karnych, więc był wyznaczony do wykonywania karnych. Dzisiaj spudłował. Żeby spudłować to najpierw trzeba do tego karnego podejść - odparł Rude.
Ja już nie rozumiem tej pieprzonej AI. DO karnego dają gościa, który najlepiej strzela karne, czytaj najczęściej trafiał - więc logiczne, że znowu trafi, a na trenera biorą gościa, który 3 razy przegrał baraże i nigdy mu się nic nie udało, bo przecież jak ciągle przegrywał, to w końcu statystycznie musi wygrać

Jo nie rozumi. Nie powinien strzelać ten co nigdy nie trafił, bo statystycznie to w końcu trafi?

Cytat:
Inna sprawa, że nikt nie zastanawia się dlaczego bramkarz tego strzału nie obronił, gdyby to był Raton to teksty o ręcznikach byłyby bez wątpienia.
To mnie najbardziej rozwala. Raton top. Ja rozumiem po zwykłym Polaku, Brodzie jechać ale już temu biednemu Białorusinowi mógłbyś odpuścić

Rude tak się zna na trenerce, że wystawia Sobczaka, na ławę sadza Ratona itd. No niezły sabotażysta he he he

Samozaoranie fajnopolaków i fajnohiszpanów jest niesamowite.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując