Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.05.2024, 18:56
wolfy napisał(a):Wyświetl post
"Leniwy" Carbo zapierdalał 130 minut w Pucharze Polski trzy dni wcześniej. Po Twoim wpisie widać kto ma problem z jaką nacją. Zwłaszcza to dowalanie się do Goku który wszedł pod koniec meczu i wywalczył karnego. Pomijam że on w odróżnieniu od Sobczaka oddał groźny strzał.

Sobczak chciał się zabawić z bramkarzem, ale jest kawałkiem drewna i strzelił dwa metry nad poprzeczką. Nie musiał w ogóle podchodzić do tego karnego, był Rodado który świetnie wykonuje karne. Ale pajac chciał mieć setnego gola. Szkoda że kiedy dostał idealną piłkę to w ogóle nie strzelił...

To co piszesz jest nienormalne.
wolfy - manipulancie - bez manipulacji nie dajesz rady?

Najpierw sam Krzyżanowski przez kilka kolejek wsadzał sie do pierwszej 11 bez wiedzy i zgody trenera - teraz Sobczak przemocą zabrał piłkę i wykonał karnego.... (ups a może to trener widział na treningu kto jak strzela 11 i go wyznaczył jako pierwszego do karnych?)

Rude podjął taką a nie inną decyzje. Moze zmieni zdanie i w kolejnych meczach kto inny będzie wykonywał karne. Nie jedź tak po trenerze. Widac uznał że na ten moment Sobczak jest lepszy w tym elemencie od innych w tym od Rodado.

Problem z elemntarnym obiektywizmem dotyczy ciebie, nie mnie. Ja nie stosuje tutaj kryteriów ojkofobicznych (narodowościowych) w ocenie czy piłkarz jest dobry czy zły. Po prostu śmieje się z podwójnych standardów co poniektórych - w tym twoich i pseudo racjonalizacji które potem produkujesz.

Cóz "zakompleksiony narcyzie" mozesz mnie zwyzywac jak wielu innych od głupców ale tylko tym utwierdzasz mnie w przekonaniu że jesteś przeciętny jesli chodzi o argumentacje i intelekt. Nie głupi ale po prostu zwyczajny i przecietny jak 80% uzytkowników forum... mimo ze wydaje ci sie że jestes "gwiazdą intelektu". Nie jest ani w górych 10% ani w dolnych 10%. Ot przeciętny i zwyczajny gość który ma mnóstwo kompleksów i musi sie dowartościowac umnejszając innym... a sam jest po prostu przeciętny...
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując