Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.05.2024, 17:48
krysztal napisał(a):Wyświetl post
No raczej jeden niestrzelony karny mu statystyk nie zjebał na tyle żeby jeśli nadal według tych statystyk Rude będzie wyznaczał strzelającego Sobczak nie był ciągle pierwszym wyborem.Chyba,że teraz trener weżmie pod uwagę też inne aspekty niż tylko suche liczby.
Co do bronienia zawodników takich jak Krzyżanowski czy Sobczak to rozumiem tez masz pretensje do Rude?
A to jaki procent strzelonych karnych jest akceptowalny? Skoro jeden zjebany karny różnicy nie robi?

Mam pretensje do Rude, bo to nie jest czas na budowanie mentalu zawodników, którzy kopią się po czole. Krzyżanowski w Rzeszowie odpuścił chłopa dużo bardziej niż wczoraj Carbo, 2pkt poszły się paść, wczoraj dwa kolejne. Zaraz przyjdzie kolej na kretyńsko stracony punkt decydujący o awansie. Żarty się skończyły. Mam nadzieję że sytuacja z Omranim uświadomi reszcie, że czasy kiedy po wtopie było tak samo miło jak po wygranej się skończyły.

Jagul napisał(a):Wyświetl post
Ja myślę, że aktualnie najlepsze statystyki ma Krzyżanowski jeśli chodzi o karne.
Na pewno żadnego nie zepsuł. Co prawda żadnego też nie strzelał ale statystyka rzecz święta.
Oczywiście że lepiej wziąć kogoś nowego do strzelania niż takiego strzelca jak Sobczak, cwaniaczek. Szkoda, że piętą nie próbował.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 07.05.2024 o godz. 17:52.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując