pepe72 napisał(a):

Przecież Jaro od zawsze mówi, że buduje aplikację i testuje ją na Wiśle.
Nie wiem czego nie rozumiesz, że pi...szesz takie bzdury. Zwłaszcza, że Prezes powtarza to od dość długiego czasu.
I zgaduję, że jest to jeden z powodów dla których Synerise chce mieć Wisłę u siebie. Przetestowanie takiego systemu będzie wymagać kilku okienek transferowych.
|
Dyskusja o oprogramowaniu z ludźmi nie ogarniającymi podstaw nie jest szczególnie rozwijająca. Przeczytaj post na który odpowiadasz, postaraj się zrozumieć. Jak się nie uda to jeszcze raz. Ja nie mam nic do dodania.
No i nie deprecjonuj geniuszu, który działa w Wiśle. Pierwsze efekty tego softu przyszłości miały być już, a w kilku wywiadach podczas wzmożenia przedfinałowego prezes publicznie obiecał, że upubliczni efekty tych przełomowych dla cywilizacji prac na koniec tego sezonu. Skąd wziąłeś te kilka okienek? Ja jestem gotowy na dyskusję o tym przełomie technologicznym w czerwcu.
PS. A tak już nie ironicznie to poczytaj sobie, jak potrafisz znaleźć, co robią startupy naprawdę usiłujące wdrożyć nauczanie maszynowe do piłki, jakie mają budżety i dla jakich klubów pracują. To może być szokujące odkrycie.