Jaroo1 napisał(a):

|
Markus niestety dalej bawi się w swoje urojenia. Podkreślanie roli Hiszpanów wczoraj, gdy na boisku było ich od początku 4, to jest zwykle s....ysyństwo względem reszty piłkarzy, którzy się starali jak każdy na boisku.
|
Urojeniem jest mówienie, że we wczorajszym meczu równie wartościowym piłkarzem dla Wisły jak Hiszpanie Rodado, Carbo, Alf czy Baena był taki Szot i Jaroch, choć i oni zasłużyli na pochwały i dołożyli swoją cegiełkę. Łącznie mieliśmy wczoraj na boisku siedmiu Hiszpanów, wszyscy poza Goku zagrali znakomicie.
Nawet w takim momencie hejterek nie jest w stanie nie kłamać i manipulować, choć dostał bolesną lekcję od trenera, który miał być według niego strzałem w kolano, a który na ten moment obalił prawie wszystko to, co hejterek o nim pisał.
Oto te najnowsze manipulacje i kłamstwa, zamiast przyznania się do błędów i przeprosin:
Jaroo1 napisał(a):
|
Markus udaje, że Rude top.
|
Markus nic nie musi udawać, Rude i Wisła są top w Pucharze Polski. Możemy dzięki nim dziś przeżywać przepiękne chwile. Rude dokonał rzeczy nieosiągalnej dla wielu innych trenerów Białej Gwiazdy.
Jaroo1 napisał(a):
|
Raton top ale przypadkowo stracił miejsce w składzie i to na jeden mecz ligowy przed finałem PP.
|
Bezczelne kłamstwo. Wskaż cytat, w którym pisałem, że Raton przypadkowo stracił miejsce w składzie czy że jest znakomitym bramkarzem.
Jaroo1 napisał(a):
|
Kiko top i super transfery zrobił zima
|
Kolejna bezczelna manipulacja. O ile Kiko rzeczywiście jest top, bo dzięki jego pracy i znajomościom mamy w składzie tych siedmiu Hiszpanów, za sprawą których dziś mogliśmy triumfować w Pucharze Polski, o tyle nikt nigdzie nie pisał, że zimą zrobiliśmy super transfery. To następne kłamstwo w takim momencie.
Jaroo1 napisał(a):
|
Omrani top topów bezdyskusyjnie
|
I następne kłamstwo. Dawaj cytat, w którym ktokolwiek napisał coś takiego.
Właśnie przez takich hejterów nie mających o niczym pojęcia, potrafiących jedynie manipulować i próbujących organizować wielomiesięczne nagonki nienawiści na pracowników klubu, w środowisku kibiców często brakuje akceptacji dla dobrych pomysłów i ruchów służących Wiśle, a różnej maści dziennikarze znajdują w mediach społecznościowych wypowiedzi dające im asumpt do późniejszego atakowania klubu w różnych kwestiach.