W tym momencie fajnie brzmią te wypowiedzi od miesięcy hejtującego Rude Jaroo1:
Jaroo1 napisał(a):
|
A praca Kiko też już zaczyna stać pod znakiem zapytania, już się zaczęło ściąganie po znajomości jakichś Ratonów czy tego "Stratuściego" czy jak mu tam na obronę, czyli chyba jakieś gówna już są nam wciskane, do tego do rezerw nie wiadomo po co ściągani Hiszpanie.
|
Jaroo1 napisał(a):
|
Ogólnie, dopóki to zakłamanie, życie w kłamstwie i s....ysyństwo Królewskiego, które opanowało cały klub, się nie zmienią, to zawsze koniec końców wyjdzie cyrk z tego klubu.
|
Jaroo1 napisał(a):
|
Błędne koło Królewskiego. Zamiast wypieprzać miliony na Hiszpanów czy ogólnie inne transfery, to wystarczyło 1-2-4 lata potrenować takich Starzyńskich, Biegańskich i spółkę
|
Tak próbował gnoić Rude:
Jaroo1 napisał(a):
|
Ale od strony trenerskiej on nie ma żadnego warsztatu. On się zna na teorii, na trenerce można powiedzieć, ze w ogóle się nie zna.
|
Jaroo1 napisał(a):
|
to jest klasyczny strzał w kolano. Przychodzi człowiek zagadka, który się będzie uczył w Wiśle trenerki. Zajebiście.
|
Jaroo1 napisał(a):
|
Co ten człowiek jako trener może dać Wiśle? Nic. On tu przyszedł się uczyć. To tak realnie do czego on się nadaje jako trener? Do tarcia chrzanu jedynie.
|
Jaroo1 napisał(a):
|
Dziwi mnie, że znajdują się idioci aby temu przyklaskiwać, idioci, którzy się jarają wszystkim i nie wiem czy udają czy im intelektu brakuje, bo praktycznie dzień dnia są opluwani w ryj przez własciciela klubu i tego nie widzą/nie rozumieją
|
Jaroo1 napisał(a):
|
Każdy mecz to jest brak pomysłu, brak skuteczności, walenie głową w mur. Rude nie ma żadnego pomysłu na ten klub. Myślałem, że Rude przyszedł po to aby Wisłą zrobiła progres, a nie kopała się po czole
|
Jaroo1 napisał(a):
|
Powiem tak, żałuję, że to co się zobaczył, to już nie da się odzobaczyć. Jeden .......ony kryminał dzieje sie na naszych oczach. W klubie jest chaos, klub mem, cyrk, amatorzy, idioci, prezes celebryta.
|
Jaroo1 napisał(a):
|
To analityk, teoretyk, dobry do pogadania na kursach trenerskich. Trenerem jest można powiedzieć w teorii. Nie poradził sobie ani w Kostaryce słabej, ani III lidze hiszpańskiej, u nas ma start jak Wuja czy Sobol. Czy on się od nich 2 różni? Niczym. Może za 5 czy 10 lat, jak mu coś zacznie wychodzić, to będzie dobrym trenerem.
|
Na szczęście nie trzeba było czekać żadnych pięciu lat.

Zresztą hejterek nie czekał, od razu po pierwszych meczach ogłaszał:
Jaroo1 napisał(a):
|
Ludzie, Rude się nie sprawdził, nie gramy nic
|
Jaroo1 napisał(a):
|
Tak, chciałem Rudego zwalniać od razu bo nie jestem debilem takim jak ty, który na gówno owinięte w papierek będzie mówił cukierek.
|
Jaroo1 napisał(a):
|
Sobol przy Rude to Bóg trenerki. Zaściankowcy, przeroście PMS
|
Nieustannie przez wiele miesięcy leciał hejt na trenera. A tak cały czas oceniał sytuację w Wiśle:
Jaroo1 napisał(a):
|
Można powiedzieć, ze w Wiśle nie ma nic. Własciciel w roli prezesa, Kiko, który już nawet nie ma kogo z Hiszpanii polecić, zostali słabi piłkarze, wizja rozwoju oparta na pustych gadkach, ciągle zatrudnianie szrotu,
|
Jaroo1 napisał(a):
|
Szukanie kwadratowych kół. Zamiast wybierać normalne, optymalne i proste rozwiązania to lepiej ściągnać magika Rude, który się okazuje cieniasem (âŚ)Tak wam jebaniec w głowach namieszał, że bronicie gówna, zamiast go do muru przyciskać co on odwala.
|
Jaroo1 napisał(a):
|
można że sporą dozą pewności założyć że trener zupełnie się nie nadaje i ta drużyna nie zrobi żadnego postępu ani za trzy ani za 13 kolejek.
|
Jaroo1 napisał(a):
|
Póki co to zmierza to donikąd i sensu nie ma żadnego. Miało być lepiej, a wszystko jest gorzej.
|
Jaroo1 napisał(a):
|
Ogólnie słaba drużyna, kopacze bez charakterów, zbieranina byle kogo co prawda z potencjałem ale tu każdy puzzel jest od innej układanki, słaby trener, bardziej analityk niż trener i prezes świr-celebryta.
|
Jaroo1 napisał(a):
|
Rude do wyjebania, JK do zaorania i się przestańcie oszukiwać, że tu inne rozwiązania pomogą.
|
O zawodnikach też wypowiadał się ciepło:
Jaroo1 napisał(a):
|
Gardzę tymi kopaczami poprzepłacanymi, bez ambicji a jeszcze bardziej analitykiem-trenerem i ich szefem Zaskrońcem.
|
Teraz parę błyskotliwych myśli o Rodado:
Jaroo1 napisał(a):
|
My sobie wmawiamy jaki Rodado jest dobry ale tak naprawdę to zwykły ogór z Hiszpani.
|
Jaroo1 napisał(a):
|
jeśli Rude go wysatwia na pozycje inne niż napastnik, to jest skończonym debilem skoro jedynego chłopa co umie strzeać bramki odcina od możłiwości ich zdobywania. Czyli Rude się nie zna. Wystawia Rodado na inne pozycje.
|
Największy śmiech budzą we mnie jednak te komentarze:
Jaroo1 napisał(a):
|
Jesteś przykładem na tym forum, co kompleksy i jakieś ideologiczne myślenie mogą zrobić z człowiekiem. Jakbyś miał jaja to byś powiedział, że racja, póki co na .... się ten Rude nadaje
|
Jaroo1 napisał(a):
|
Udawaj dalej najmądrzejszego, a jak widac gówno się znasz. Jedyne co możesz to sobie popisać o Hiszpanach, jacy są zajebiści i jak zatrudnienie trenera z Hiszpanii da wiele Wiśle.
|
Jaroo1 napisał(a):
|
Co jakiś czas wyjaśniam te chorągiewki, znawców z dupy - spoko, każdy ma swoje zdanie ale albo stawiajmy jakieś tezy konkretne albo się zamknijmy jeśli ktoś je stawia, ja np od początku twierdziłem, że Rude się nie nadaje ale Markusik i spółka, najpierw cwaniakowali jak pana Boga za nogi złapaliśmy mając Rude
|
Już widać kto tu jest naprawdę znawcą z dupy. Fakty i rzeczywistość w końcu wyjaśniły hejterka
Jaroo1 napisał(a):
|
Rude to jest przysłowiowy markusowy strzal w kolano i tyle.
|
Jaroo1 napisał(a):
|
Brawo dla Rude i Markusa za rozkład Wisły.
|
Dzisiaj widzieliśmy ten rozkład.

Najlepsze, że on cały czas myślał, iż miał rację:
Jaroo1 napisał(a):
|
Oczywiście z formą nie raz przesadzałem ale ogólnie z założenia co do merytoryki i tego jak to będzie wyglądało miałem rację.
|
Jaroo1 napisał(a):
|
Nie plułem, tylko trzeźwo oceniałem sytuację.
|
Po dzisiejszym meczu dobrze byłoby aby hejterek zastosował do samego siebie te własne słowa:
Jaroo1 napisał(a):
|
Jeśli ktoś kibicuje Wiśle, a nie widzi związku między Królewskim, jego zarządzaniem ogólnie klubem, całą pajacerką, a wynikami, to pozostaje tylko już zwrócić twarz do nieba i spytać dlaczego wy ....a tego nie widzicie i nie orzumiecie. To jest tak proste do skumaniaâŚ
|
Jaroo1 napisał(a):
|
Za wszystko nalezy podziękować JK i Rude.
|
I na sam koniec, odpowiem mu jak dżentelmen:
Jaroo1 napisał(a):
|
Markus go wymodlił i załatwił wpisami na forum. (...) Dzięki Markus.
|
Ależ bardzo proszę. Zawsze do usług, polecam się na przyszłość.