BCGorlice napisał(a):

|
Ty łapiesz, że to tacy jak my finansują tą zabawę? Ogarniasz, że jak jutro całe C dostanie zakaz stadionowy to klub będzie na tym pewnie finansowo do przodu, a jak âludzie z twittera i pomniejsze januszkiâ powiedzą pas to ten interes jest do zamknięcia? Zresztą nieważne - zapewne nie łapiesz.
|
OK, ja pukam, a ty mówisz pas i zamkną "interes"
Cytat:
|
Tutaj jest znacznie ważniejsza kwestia. Większość tych âjanuszyâ jak ich pogardliwie nazywasz kupiła bilety właśnie z przekonaniem, że to coś na kształt sektorów neutralnych. Tak jak mój kolega karnetowicz z A. On nie miał najmniejszego pojęcia, że jedzie na trybunę na której będzie rządzić patusiarnia. Klub mu zakomunikował, że ma dla niego bilety, że na dole jest sektor ultrasów, a on ma opcję kupienia na górze (w domyśle dla normalnych). Nikt się słowem nie zająknął, że to niebezpieczne i lepiej dzieci nie brać itp. Siedzieli cichutko i przytulali po 200. Teraz siedzi i się zastanawia czy jechać. Krótko mówiąc został wydymany. Ja bym też został, ale (wychodzi na to, że na szczęście) nie dam rady się wyrwać i biletów nie kupiłem.
|
gdybym wiedział że to taki kretyn, nazwałbym go bardziej pogardliwie. ale fakt, może część z tych ludzi co popierdalała po mieście w plecaczkach z pakietami i je straciła faktycznie nie miała najmniejszego pojęcia, tak jakby o niczym? w ogóle? ze strony klubu było dość słabe, że będąc karnetowiczem albo socio nie można było dokupić kilka biletów np. dla rodziny bez karnetu i socios. może wtedy uniknęlibyśmy widoku starych bab i dziadów z wypierdzianymi reklamówkami w kolejkach po bilety, i pisaniny jakiegoś odklejonego fajnopolactwa że jak nie wejdą na meczyk, to będą pozywać klub i socios. całe szczęście ja przestraszyłem się patusiarstwa i niebezpiecznej trybuny i kupiłem na neutralny