Wyświetl pojedynczy post
azor
Senior Member

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.05.2024, 20:11
wiesniak842 napisał(a):Wyświetl post
W sumie to nie wiem czym. Nikt z klubu nie wynosi kasy w siatkach z Biedronki itp. To, ze trybuny w PL wygladaja jak wygladaja, ze podzial sil na nich jest jaki jest, ze kluby musza czasem isc na kompromis, bo im sie to po prostu bardziej oplaca, normalka.
Czy normalne? To juz niech sobie kazdy sam oceni.
Sorry, ale co mnie obchodzą takie kompromisy i w ogóle dlaczego ktokolwiek takie działania bierze pod uwagę? Bednarz chciał całe to gowno rozgonić w....u, to manipulacje SKWK doprowadziły do tego, że se sami ostrzelaliśmy stadion.

Teraz mamy analogiczna sytuację - bo kto wie czy jutro nie dojdzie do zgrzytu na lini pikniki-kumaci. I proszę Cię, nie tłumacz teraz Sociosow, bo to że rzekomo wspólnie z klubem wypuścili takie a nie inne oświadczenie dowodzi tylko temu, że interesy kumatych są ważniejsze.

Nie mam nic przeciwko ultrasom - to nieodzowna i niezbędna część społeczności każdego ruchu kibicowskiego, tyle że sprytnie wykorzystywana przez bandyterke. Doskonale pamiętam skrajne sytuacje jak PDW i zbiórki na wypiskę na wyjazdach po przeganianie z przedziałów liściem, bo elita musiała usiąść. Byłem, może naiwnie, święcie przekonany że te czasy mamy za sobą, a co się okazuje one tylko ewoluowały.

Słodkiego pierdzenia serka nie chce mi się nawet komentować - tu nie możemy, tu musieliśmy się wypowiedzieć, ale tam gdzie nam to nie na rękę siedzimy cicho. I nikt mi nie wmówi, że to że Leśkiewicz jest kim jest w Socios nie ma znaczenia.

Przypomnę - za SKWK niektórzy tutaj dali by się pokroić. Brutalna ironio - niestety w realu inni też dali się pokroić, bądź kroili innych. I padały dokładnie takie same argumenty.
Odpowiedz cytując