Nie jestem fanem zbyt wielu emote, ale ponieważ wyglądasz na kogoś kto wie co pisze to jedyną rekcją jaka mi przychodzi na myśl jest

wiesniak842 napisał(a):

Nie chodzi o to, ze ktos ma wypierdalac. Chodzi o to, ze to klub dystrybuje bilety, ktore dostal od PZPNu. Dostalo sie kumatym, dostalo sie socios, dostalo sie karnetowiczom itp. Przeciez to, ze klub ugadany jest z kumatymi chyba bylo wysarczajaco oczywiste w momencie kiedy duza czesc biletow im oddal na dzien dobry. Ja sie tylko dziwie, ze ktos sie teraz dziwi
|
wiesniak842 napisał(a):

Powiem tak. Socios to jedyna dobra rzecz, ktora trafila sie temu klubowi przez ostatnie lata (choc to tez indywidualna kwestia podejscia do tego jak klub wydaje pieniadze od Socios itp.) i absolutnie nie mam zadnych zastrzezen, oczywiscie poza tymi z nawiasow
Co do klubu to przemilcze. Jest jak jest, kazdy widzi, a jak nie widzi to albo slabo patrzy albo nie chce widziec.
|
Nie mogę uwierzyć, że tak lekko o tym piszesz. Łapiesz, że w ten sposób potwierdzasz to co ten kolega napisał w innym wątku o Królewskim i okolicach?
GrassSnake napisał(a):

Miśkiem to on na pewno nie jest, ale trochę bardziej wygadaną i co tu ukrywać brzydszą Saraptą już jak najbardziej. Nie widzisz podobieństw? Pismo do „grup kibicowskich” w porozumieniu z klubem. Tylko ja widzę czystą patologię? Polecam temat o Metodyce zarządzania Zaskrońca - tam wpis na ten temat.
Najjaśniejszy prezes ledwie już ciągnie finansowo. Wyciąga ostatnią kasę z kibiców przy pomocy etycznie wątpliwych manewrów wspieranych przez koleżków z Socios.
Spokój na trybunach pomimo całego syfu utrzymuje dzięki skorumpowanym pismakom i opłaconym przywilejami decyzyjnym, których stał się ostatnio rzecznikiem prasowym. I nie rozwalaj mnie nawet pisaniem o walce prezesa o prawa zwykłych kibiców. Zwykłymi kibicami to sobie kumaci jak zwykle mordę wycierają jak im się dupa pali, a on się w ten taniec cynicznie się wpisał.
Klub jedzie na ścianę a on bryluje w mediach i łapie punkty dzięki biernej postawie ludzi, którzy powinni pełnić funkcje kontrolne. Zresztą Ci ostatni (o koleżkach z Socios piszę) właśnie się ujawnili jako słabo tylko zakamuflowane pochodne SKWK piszące żenujące kibolskie oświadczenia i dyktujące niekumatym co mogą a czego nie mogą.
Wszystko się zgadza. Rok 2018 wrócił w pełnej krasie. Niestety efekt będzie taki sam.u
|