Wyświetl pojedynczy post
BCGorlice
Senior Member

Od: 06.2023

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.05.2024, 19:58
Nie jestem fanem zbyt wielu emote, ale ponieważ wyglądasz na kogoś kto wie co pisze to jedyną rekcją jaka mi przychodzi na myśl jest

wiesniak842 napisał(a):Wyświetl post
Nie chodzi o to, ze ktos ma wypierdalac. Chodzi o to, ze to klub dystrybuje bilety, ktore dostal od PZPNu. Dostalo sie kumatym, dostalo sie socios, dostalo sie karnetowiczom itp. Przeciez to, ze klub ugadany jest z kumatymi chyba bylo wysarczajaco oczywiste w momencie kiedy duza czesc biletow im oddal na dzien dobry. Ja sie tylko dziwie, ze ktos sie teraz dziwi
wiesniak842 napisał(a):Wyświetl post
Powiem tak. Socios to jedyna dobra rzecz, ktora trafila sie temu klubowi przez ostatnie lata (choc to tez indywidualna kwestia podejscia do tego jak klub wydaje pieniadze od Socios itp.) i absolutnie nie mam zadnych zastrzezen, oczywiscie poza tymi z nawiasow
Co do klubu to przemilcze. Jest jak jest, kazdy widzi, a jak nie widzi to albo slabo patrzy albo nie chce widziec.
Nie mogę uwierzyć, że tak lekko o tym piszesz. Łapiesz, że w ten sposób potwierdzasz to co ten kolega napisał w innym wątku o Królewskim i okolicach?

GrassSnake napisał(a):Wyświetl post
Miśkiem to on na pewno nie jest, ale trochę bardziej wygadaną i co tu ukrywać brzydszą Saraptą już jak najbardziej. Nie widzisz podobieństw? Pismo do „grup kibicowskich” w porozumieniu z klubem. Tylko ja widzę czystą patologię? Polecam temat o Metodyce zarządzania Zaskrońca - tam wpis na ten temat.

Najjaśniejszy prezes ledwie już ciągnie finansowo. Wyciąga ostatnią kasę z kibiców przy pomocy etycznie wątpliwych manewrów wspieranych przez koleżków z Socios.

Spokój na trybunach pomimo całego syfu utrzymuje dzięki skorumpowanym pismakom i opłaconym przywilejami decyzyjnym, których stał się ostatnio rzecznikiem prasowym. I nie rozwalaj mnie nawet pisaniem o walce prezesa o prawa zwykłych kibiców. Zwykłymi kibicami to sobie kumaci jak zwykle mordę wycierają jak im się dupa pali, a on się w ten taniec cynicznie się wpisał.

Klub jedzie na ścianę a on bryluje w mediach i łapie punkty dzięki biernej postawie ludzi, którzy powinni pełnić funkcje kontrolne. Zresztą Ci ostatni (o koleżkach z Socios piszę) właśnie się ujawnili jako słabo tylko zakamuflowane pochodne SKWK piszące żenujące kibolskie oświadczenia i dyktujące niekumatym co mogą a czego nie mogą.

Wszystko się zgadza. Rok 2018 wrócił w pełnej krasie. Niestety efekt będzie taki sam.u
Odpowiedz cytując