Wyświetl pojedynczy post
BCGorlice
Senior Member

Od: 06.2023

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.05.2024, 16:11
wiesniak842 napisał(a):Wyświetl post
Czy wyrazanie opinii musi byc zawarte w statucie? Czy zachecanie do wplat na charytatywne cele niezwiazane z Wisla tez musza byc w statucie (bo Socios tez do tego zachecalo), czy wyrazanie opinii na temat sytuacji klubu tez musi byc w statucie (bo tez socios to robilo)? Czy Ty w ogole wiesz co to jest statut stowarzyszenia oficjalnie zarejestowanego w KRS i czemu ma sluzyc? Czy wiesz, ze pierwsze dwa slowa w statucie Socios to "My kibice"? Czy wiesz co to jest dzialalnosc stowarzyszenia i czym sie rozni od wyrazania opinii na jakis temat?
Robimy z logiki kurtyzanę? Tu nie chodzi o statut tylko o to do czego to stowarzyszenie zostało powołane. A zostało powowałane do pomocy Wiśle, a nie do prezentowania opinii karków o policji. Przy czym to ich (Wasza?) wewnętrzna sprawa. Wspomnęvtylko , że w stowarzyszeniu są ludzie, którzy są w nim po to aby Wisła była silna i aby już nigdy patusy z C nie miały w niej nic do powiedzenia. Oni właśnie dostali mokrą szmatą w ryj. Kilku z nich to napisało na tej ich grupie na FB, myślę, że znacznie więcej (jak mój znajomy) po prostu dezaktywowała polecenie przelewu. A Ci którzy tego nie zrobili teraz, zrobią to przy najbliższym zakręcie. Koledzy z zarządu właśnie rozpoczęli proces kasowania stowarzyszenia.

Wracając do najważniejszego wątku mam pytanie. Kto tym ludziom z władz stowarzyszenia dał prawo pisania w imieniu wszystkich kibiców Wisły? Kto im dał prawo zabraniać ludziom wejścia na stadion? Co to ma być?

wiesniak842 napisał(a):Wyświetl post
Bylbym zapomnial. Czy wiesz, ze list do PZPN, podpisany przez prezesa Socios, zostal wyslany w porozumieniu z klubem?
A to jest już absolutne przegięcie. Aż trudno w to uwierzyć. Myślę, że policja też nie może uwierzyć i myślę, że Królewski te swoje kibolskie jazdy odczuje raczej prędzej niż później. Szkoda, że wraz z nim cała normalna Wisła.
Odpowiedz cytując