|
Wklejam też tutaj bo tematu o Socios pewnie nikt nie czyta. A to ważne wydarzenie. Zarząd Socios (tam chyba prezes podpisany) właśnie nam potwierdził, że to nie Jadczak bredzi, to nie Koalik ma fobię tylko fakty są takie, że mamy coraz większą powtórkę z SKWK. Ja to miałem uraz i się nie zapisałem, ale współczuję tym co się złamali i zapisali. Nie tylko finansują spalarkę pieniędzy, ale teraz organizują wyjazdy i piszą kibolskie oświadczenia przeciw policji. Jak to mówią - to już było.
Z innego tematu przeklejone:
Są tu jacyś Socios? Możecie mi wytłumaczyć skąd u was koncepcja, że możecie się wypowiadać za wszystkich kibiców Wisły? Ustaliliście to chociaż u siebie wewnętrznie? Zresztą nieistotne - wiem, że nie ustaliliście bo mój kumpel, jeszcze członek, właśnie mi napisał, że miałem rację z tą rezerwą do was i on kończy ze składkami bo się czuje wydymany SKWK style.
Wracając do tematu. Wam się wydaje, że normalni ludzie mają problem z policją? Wam się wydaje, że możecie za nas wszystkich decydować czy wejdziemy na stadion czy nie? Bo paru kolesi z racami czuje dyskomfort?
„My ze swojej strony informujemy, że w sytuacji kiedy na strefie kontroli Kibiców Wisły Kraków będą się znajdować funkcjonariusze Policji […] Kibice Wisły Kraków nie rozpoczną wchodzenia na teren imprezy masowej.
Podpisane: Stowarzyszenie Socios Wisła Kraków”
Co to jest? SKWK bis?
|