Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.04.2024, 10:06
Tylko kretyn myśli, że gruby Omrani się może do czegoś przydać.
Tak jak napisałem, prawdopodobnie nawet sam Albert Rude Wielki Trener, już odpulił ten szrot.

A kwestia czy on zagra czy nie zagra w maju albo w jednym meczu barażowym w czerwcu. No cóż, jak tu przyszedł zagrać w jednym meczu, to jednak ten kontrakt 2 tys euro + dodatki. Hmmm z taniego zawodnika zrobił się jednym z lepiej opłacanych w lidze.

Tylko kretyn może nadal udawać, że on się może przydać na jeden z 7 meczów, po tym jak sam prezes Jarosław Królewski wmawiał wszystkim, że on od końcówki marca ma być gotowy do gry w pełnym wymierarze czasowym.
Nawet wg twojego bożyszcze Królewskiego to gruby nie schudl, formy nie zrobił i się nie nadaje.

Cytat:
To już jest odlot, prawda?
Dlatego pisałem, że to już są choroby psychiczne.
Chociaż może rzeczywiście drozd ma rację i tutaj też dużo zrobiło, ze w Wiśle gra Sobczak i Omrani chciał go podpatrywać na treningach - chwalmy też to co polskie!
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 28.04.2024 o godz. 10:08.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując