Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.04.2024, 09:22
Cytat:
No niewidomy jesteś? Płaczesz, że Omrani gruby z brzuchem, a to bzdura. Omrani jest wysoki i zarazem przysadzisty, posiadający dobrze rozwinięty zarówno gluteus medius jak i maximus. Co może być zaletą w walce w tłoku o pozycję. Jeżeli wiesz o czym ja mówię
Im dalej w las, tym bardziej fanom Zaskrońca choroby psychiczne wjeżdżają na banię. Oczywiście wczesniejsza moja krytyka Rude była ostra i można było mówić, ze na wyrost, rozumiem, że ktoś mógł się z tym nie zgadzać ale teraz jak ten okręt tonie to ciebie i markusa po.......iło do końca.

Ilość i jakość bzdur jakie wy potraficie wymyślać, to już nawet nie jest śmieszne. To jest po prostu żałosne i mi osobiście żal się was robi, jak się musicie wić żeby te wasze wczesniejsze brednie jakoś się broniły, żeby to wszystko jakoś sklejać sensownie. Sensownie oczywiście tylko w waszych głowach, bo z każda kolejną bzdurą wychodzicie na jeszcze mniej rozgraniętych.

Dużo tu też krzyczał lesiupw, on widzę, ze ze wstydu zamknął mordę. Wolfy poszedł w stronę nie podniecania się Rudym i Zaskrońcem a krytyki za wszystko Krzyżanowskiego.
Ale ty i markus siejecie tak skretyniałą propagandę...

Fakty o Omranim są takie:
- jest zapasioną świnią
- wpierdala po nocach pączki z żabki

wg Rude: wywiad z 27 lutego:
Cytat:
- Billel Omrani jest z nami, dziś odbył pierwszy trening z zespołem, wygląda dobrze. Oczywiście, będzie musiał nadrobić zaległości. Jest gotowy do gry, ale będzie potrzebował trochę czasu, by być fizycznie tam, gdzie teraz znajduje się reszta drużyny.
- minęły 2 miechy i chłopa ni ma
- zagrał w 2 meczach, 8 minut i 17 minut. Po czym teraz już nawet nie łapie się na ławkę

wg Królewskiego, wywiad z meczyków z 29 lutego:
O Omranim:
Cytat:
myślę, ze za 2 tygodnie będzie w takiej formie, ze będzie mógł wchodzić na końcówki meczów
- wszedł po 4 tygodniach na 8 minut...
Cytat:
myślę, że po przerwie reprezentacyjnej będzie już w stanie grać całe mecze
- zagrał właśnie te 8 minut i później 17 w innym meczu - to wszystko już po przerwie na reprę

I to tyle z tego twojego, markusa i Zaskrońca wielkiego transferu. Prawdopodobnie te 25 minut w Wiśle to już wszystko co pokazał i jego przygoda tutaj dobiegła końca. Pewnie Rude zobaczył jaki to zapasiony szrot na diecie pączkowej i już nawet minuty nie zagra. No ale jak teraz masz taktykę, ze się skupiłeś na obserwacji i ocenie jego dupy pod każdym kątem to spoko. Kazdy ma jakieś hobby w życiu

Jesteście razem z Zaskrońcem, z tym wymyślaniem głupot, oszukiwaniem siebie i innych nie do podrobienia.

Omraniemu zostały 5-7 możliwych meczów do zagrania. Niecały miesiąc (ostatnia kolejka 26 maja), a jak będą baraże to tydzień dłużej, na pokazanie swoich niesamowitych mięśni dupy w użytku.

O takich sytuacjach jak Broda, który miał wylecieć na 4-6 tygodni, a nie ma go już ponad 11 tygodni to nikt tu już nawet nie mówi. To jest normalność w Wiśle więc nawet szkoda czasu żeby się nad tym rozwodzić. Ale takiego gówna i szrotu jak tani Omrani (Armani) to jeszcze tu nie było. Ciekawy przypadek. Gość co miał ratować Wisłę za 2 tys euro i zamiast tego internat i obiady dla dzieciaków nie były opłacone, nawet 1 kg nie schudnie przez 3 miesiące. Elegancko.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 28.04.2024 o godz. 09:30.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując