Wyświetl pojedynczy post
BCGorlice
Senior Member

Od: 06.2023

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.04.2024, 22:26
Markus napisał(a):Wyświetl post
To kompletne kłamstwo. Nigdzie nigdy nie twierdziłem "na poważnie", że ktokolwiek zarabia dziś w Wiśle milion miesięcznie.
Cóż. Starałem się być delikatnym. Jak to przy osobach z niepełnosprawnościami. Ale nazwałeś mnie idiotą więc też pozwolę sobie na szczerość.

Jesteś pieniaczem, któremu wydaje się, że jak będzie wylewał swoje chore przemyślenia w setkach zdań to inni będą albo odpuszczać, albo tracić czas na poszukiwanie cytatów, żeby obnażyć Twoją hipokryzję i fałsz. Otóż nie wszyscy. Poniżej to ostatni raz z komentarzem. Poza tym EOD. Jest granica.

To poniżej napisałeś 10 kwietnia 2024 o 15:35 w temacie o trenerze Rude:

Markus napisał(a):Wyświetl post
Miesięcznie to całą bańkę przepala podobno sam Uryga.

A niewiele mniej Józek, Sapała, legenda Basha, Żyro, czy do niedawna będący w całości na naszym utrzymaniu Młyński i Fazlagić.
Trzeba być absolutnym kretynem, debilem nie potrafiącym dodać kilku liczb, bałwanem którego wypuszczenie z podstawówki jest ewidentnym dowodem na słabość polskiego systemu edukacji, żeby napisać taki tekst. Nawet ze słowem „podobno”, które nic tu nie zmienia.

Jesteś notorycznym kłamcą i półgłówkiem - idealny wyznawca dla niszczyciela naszego klubu. Gdyby to dotyczyło innej ekipy to konałbym ze śmiechu. Niestety prawda jest taka, że to właśnie na takich przygłupich szkodnikach jak Ty kolejni krętacze budują swoją pozycję.
Odpowiedz cytując