Jaroo dalej manipuluje i opowiada baśnie z mchu i paproci. Nic innego najwyraźniej nie umie.
Napisał głupotę o dobrej jakości gry Wisły za Sobolewskiego i teraz nie wie jak się z tego wycofać.

Wówczas wszyscy zawodnicy się zwijali i z każdym miesiącem grali tylko coraz gorzej, a ten nagle próbuje wykazać, że jednak tak nie było i bardziej zwijają się przy Rude.
Na dowód tego przytacza zmanipulowane liczby, bo nie uwzględniające na przykład faktu,że Rodado wiosną w kilku meczach nie grał już w ataku, tylko jako ofensywny pomocnik, więc miał zupełnie inną rolę niż jesienią u Sobolewskiego. Dodatkowo parę musiał odpuścić z powodu kontuzji.
Mimo to i tu podołał, będąc kluczowym elementem zespołu, strzelając bramki. Więc w tym kontekście liczby, na które powołuje się Jaroo są o kant dupy potłuc, ale hejterek tego nie rozumie i kompromituje się dalej.
Raton wiosną zawalił dwie bramki (z Odrą i Motorem). Jesienią więcej. Wiosną miał kilka świetnych interwencji obok błędów, jesienią tych świetnych interwencji miał mniej, ale według hejterka gra gorzej u Rude niż u Sobolewskiego.

Popiera to średnią puszczonych bramek po 10 meczach w odniesieniu do średniej po 17 meczach jesienią. Kij tam też, że jesienią aż tylu prezentów nie rozdawał Krzyżanowski czy Szot. Raton teraz gra gorzej, bo nie wszystkie może naprawić. To nawet nie jest śmieszne, to żałosne.
Statystyki odbiorów i progresywnych podań Carbo wiosną są w wielu meczach wyższe niż miał jej jesienią u Sobolewskiego, ale według hejterka na niego też Rude działa gorzej niż Sobolewski.
Alf odzyskał dynamikę i niemal w każdym meczu należy do najbardziej ruchliwych wiślaków na boisku, w przeciwieństwie do innych bocznych pomocników wygrywa bezpośrednie pojedynki, strzelił ważnego gola z Piastem. Teraz regularnie wychodzi w podstawowym składzie, jesienią za Sobolewskiego był czas, gdy to miejsce utracił. Ale hejterek będzie dowodził, że Sobolewski działał na niego lepiej...
Jaroo1 napisał(a):
|
Junca gra lepiej Ja .......e... Bez komentarza
|
Przypomnij mecz jesienią, w którym zaliczył dwie asysty i równie dobrze zaprezentował się na boisku jak ze Zniczem?
"Ja .......e... Bez komentarza"
Czekam hejterku. Podobnie jak na inne sprawy od wczoraj, od których nieudolnie próbujesz uciekać. Miałeś napisać, który z polskich piłkarzy błysnął w meczu wyjazdowym ze Stalą Rzeszów? Czekam aż wymienisz też ten brak pozytywów w grze Wisły w meczach z Widzewem i Piastem, pokażesz jak broniłem na przykład trzymania przez Królewskiego Sobola itd. Czyżbym zapytał o coś niewygodnego, pokazującego absurdy twojej narracji?
Wymieniaj. Nie chowaj się.
Jaroo1 napisał(a):
|
Ja mówię o wiośnie, a ten mi o całym sezonie.
|
A ja przypominam, że po wiosennych meczach dalej mamy najwięcej zdobytych bramek w lidze. W każdym wiosennym meczu strzelaliśmy przynajmniej jednego gola poza Tychami, w tym drużynom z Ekstraklasy. Od Wisły wiosną z pierwszoligowych zespołów wyraźnie więcej goli strzeliły jedynie Lechia i Katowice. Tak źle wygląda ta ofensywa za Rude.

Ale według tego oderwanego od rzeczywistości hejterka "w statystykach bramkowych jest klapa". Klapa to jest tylko w jego umyśle.
Dalej też hasełka, z których można mieć tylko bekę, typu pisanie, iż Omrani
"w dobrych klubach grał" to
"już tylko urojenia i manipulacje Markusa". Czyli Algierczyk w tych klubach nie grał, to tylko urojenia?
http://www.90minut.pl/kariera.php?id=24281
"Ja .......e... Bez komentarza". "Chory człowiek i jego chore wizje świata, życia i oceny Wisły."
Poziom intelektualny Jaroo najlepiej oddaje to sformułowanie podawane jako kolejny przykład rzekomych urojeń: Omrani "odpali albo może nie odpali". Tu już całkiem się zaplątał i chyba zrozumiał po niewczasie, że cały czas próbuje podważać oczywistość, bo trzeciej opcji już nie ma: albo odpali albo nie odpali. Nie jest tą opcją na przykład sytuacja w której nie stanie się ani to, ani to, za to np. Omrani przyjdzie do hejterka i zgwałci go kebabem. Wszak jak ktoś nie widzi tej innej opcji to są według niego urojenia.
Nowy Jaś Fasola objawił się na forum. Oczywiście zaraz napisze, że nie o to mu chodziło, a jakże.
Jaroo1 napisał(a):
|
ciągłe bronienie Rude w lidze, bo w PP poszło dobrze, albo mówienie, że on wygrał z Miedzią i Odrą a Sobol tego nie umiał
|
Pokaż cytaty na ciągłe bronienie przeze mnie Rude w lidze, bo w PP mu dobrze poszło manipulatorze. Tak go ciągle bronię jak tu?
https://forumwisly.pl/showthread.php...83#post1621283
Kolejne nic nie warte fantazje i rojenia hejterka, który od wielu miesięcy uprawiania nagonki nie może znieść, że ktoś nie hejtuje Rude tak jak on i widzi także jego dobre decyzje.
Nawiasem mówiąc, Sobol wygrał w jesienią z Miedzią i Odrą? Kolejna kompromitacja hejterka.
Jaroo1 napisał(a):
|
Tymczasem według Markusa to jest niesamowity trener ze wspaniałymi umiejętnościami.
|
Dawaj manipulatorze te cytaty, w których mówię, że Rude to niesamowity trener ze wspaniałymi umiejętnościami. Czekam, nie ociągaj się znów dwa dni. Pokaż raz wtóry ile twoje słowa i projekcje są warte.