Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.04.2024, 10:09
Cytat:
I dalej tak uważam, wszystko się potwierdziło i było prawdą. Jak fatalnie Sobolewski wpływał na piłkarzy, pokazała cała runda jesienna i ich gra choćby w meczach z Starą Rzeszów, Odrą Opole, Zagłębiem Sosnowiec, Niecieczą, Podbeskidziem.

Prawie całe forum i środowisko kibiców Wisły chciało zwolnienia Sobolewskiego, hejterek też się cały czas pluł, że jak to możliwe, iż ciągle jest na tym stanowisku, a teraz próbuje robić zarzut z tego, że ktoś to widział i jego zły wpływ na piłkarzy?

Kompletna kompromitacja Jaroo.Trzeba być totalnym idiotą, żeby coś takiego napisać.

Jak Rude wpływa na Hiszpanów? Alf, Rodado, Carbo, Junca, Raton grają lepiej niż w niektórych meczach jesienią.
No i to jest właśnie takie gadanie. Sobol źle wpływał ale dalej udawanie, że Rude wpływa dobrze
Rodado to jest cień tego zawodnika co wcześniej. Za Wuja i Sobola Rodado był widoczny przez cały mecz, robił dużo wiatru, do tego strzelał gole. Teraz on jest właściwie niewidoczny, zostają tylko jego przebłyski, które dają bramki. Ale nawet bilans bramkowy w tym sezonie to:
Za Sobola i Jopa: 17 meczów, 11 bramek w lidze
PP 3 mecze, 2 bramki - łatwiejsi rywale niż w dalszych fazach

Za Rude: 8 meczów, 4 gole w lidze
PP 1 mecz 1 bramka

Średnia w lidze za Rude 0,5 gola na mecz
Średnia za Sobola i Jopa 0,65 gola na mecz
Dobra, odejmę 1 mecz ligowy co za Jopa zagrał i 2 bramki zdobył, bo się zaraz zesrasz z wściekłości. Także za samego Sobola średnia goli Rodado w lidze 0,56 na mecz
Do tego 3 asysty w lidze za Sobola, za Rudego 0 asyst.

Cytat:
Alf, Rodado, Carbo, Junca, Raton grają lepiej niż w niektórych meczach jesienią
Wow, w niektórych grają lepiej hehehe
Raton początek rundy ok. Ogólnie już wrócił na swój cienki poziom.
Junca gra lepiej Ja .......e... Bez komentarza.

Tak jak na przykładzie Rodado. Liczby są jakąś wykładnią. Widać, że nawet pod tym względem jest gorzej. O wrażeniach nie ma co dyskutować bo to już są jedynie twoje urojenia i chore wizje.

No jeszcze Ratona ci mogę z liczbami dorzucić.
14 goli straconych w 10 meczach za Rudego, 1,4 na mecz
21 goli straconych w 17 meczach za Sobola 1,235 na mecz

Cytat:
Nie wiesz hejterku? Spójrzmy na liczby: Wisła w lidze zdobyła dotychczas 53 bramki, ciągle będąc najskuteczniejszym zespołem Fortuna Pierwszej Ligi. Hejterek myśli, że mnie wyjaśnia, a tymczasem wyjaśnia i ukazuje jedynie swoją nieprawdopodobną tępotę.
Tu jestem w szoku. Ja mówię o wiośnie, a ten mi o całym sezonie. Ja chce porównać Sobola do Rudego, i to Sobola z tego sezonu, a nie tamtego gdzie miał lepszy skład i dobrą serię wygranych, a ten się cieszy, że super idzie Wiśle, ma 53 gole w tym sezonie i udaje, że nie rozumie o co mi chodzi. Beka.

Bilans bramek w tym sezonie 53:36
Już odrzucę 2 mecze Jopa bo tam w bramkach było 6:1 więc zaraz będziesz płakał, że ktoś cię chce zmanipulować

Po 17 kolejkach za Sobola bramki 32-21, średnio na mecz 1,88-1,235
Po 10 meczach za Rude bramki 15-14, średnio 1,5-1,4

W punktach Wisłą Rude 1,5 na mecz, Wisła Sobola 1,47

Dalej nie komentuję bo spieranie się, że Omrani coś umie i odpali albo może nie odpali, że w dobrych klubach grał i wcale już nie jest gruby itp To już tylko urojenia i manipulacje Markusa. Tak samo jak ciągłe bronienie Rude w lidze, bo w PP poszło dobrze, albo mówienie, że on wygrał z Miedzią i Odrą a Sobol tego nie umiał xd hahaha

Ja się tutaj skupiłem na liczbach żeby pokazać na faktach jak wygląda forma zespołu, punktowanie za Rude i Sobola, ilość bramek zdobywanych i traconych, forma w liczbach Rodado i Ratona.

Generalnie Rude jest jedynie lepszy od Sobola (Z TEGO SEZONU) o 0,3 pkt na mecz. W statystykach bramkowych jest klapa. Do Sobola z poprzedniego sezonu nie porównuję bo to by było przekłamanie trochę. To jest porównanie do SCHYŁKOWEGO Sobola.
I w tym porównaniu Rude wychodzi gorzej. Także powinien mieć taki hejt jak Sobol pół roku temu.
Tymczasem według Markusa to jest niesamowity trener ze wspaniałymi umiejętnościami.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 25.04.2024 o godz. 10:13.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując