Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.04.2024, 20:11
@FraMat - TYM RAZEM Krzyżanowski? Przecież on zawala trzeci mecz w którym występuje. I to tak z przytupem.

@thechris - trochę to tak wygląda. Strzelamy gola w 92 minucie. W 93 nasz lewy obrońca jest na środku boiska, z lewej murzyn dośrodkowuje na gola wyrównującego.
Co robił Krzyżanowski w takim momencie, gdzie wiadomo było że Resovia rzuci się do rozpaczliwego ataku? Nie mam zielonego pojęcia. On pewnie też nie.

@Cymes - a wiesz co jeszcze mogliśmy zrobić co byłoby prostsze? WYSTAWIĆ OBROŃCĘ ZAMIAST KRZYŻANOWSKIEGO. Nie - przestawiać całą drużynę bo ten idiota zawsze jest nie tam gdzie trzeba kiedy akurat przeciwnik atakuje.
Prawda że prostsze?

Są jakieś granice wyparcia rzeczywistości. Krzyżanowski nie pękł, tego kretyna tam w ogóle nie było. Jak zwykle znalazł sobie miejsce gdzie był zupełnie bezużyteczny zamiast BRONIĆ LEWEJ STRONY. Nadmienię tutaj że jest lewym obrońcą...

Ile można?..

Ja naprawdę jestem za zapewnieniem Krzyżanowskiemu bezstresowego środowiska. Niech kopie się po czole w rezerwach, kosi boisko, spotyka się z dziećmi z domu dziecka. Byle trzymał się z daleka od pierwszego składu. Nie sądziłem że to kiedykolwiek napiszę ale przy tym imbecylu tęsknię za Wachowiakiem. Tęsknię za Gruszkowskim. Tęsknię nawet za Brudem i Niepsujem. Nie pamiętam takiego szkodnika w składzie, a interesuję się Wisłą pewnie ze trzydzieści lat.

I mam już potąd tych niedorobionych pseudotalentów. Niech zjeżdżają do Hutnika gdzie ich miejsce.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 24.04.2024 o godz. 20:44.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując