Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.04.2024, 17:55
Cytat:
Kawał historii w jednym wpisie
Co jakiś czas wyjaśniam te chorągiewki, znawców z dupy - spoko, każdy ma swoje zdanie ale albo stawiajmy jakieś tezy konkretne albo się zamknijmy jeśli ktoś je stawia, ja np od początku twierdziłem, że Rude się nie nadaje ale Markusik i spółka, najpierw cwaniakowali jak pana Boga za nogi złapaliśmy mając Rude, jednoczesnie się asekurując, ze może będzie dobrze, a może nie, bo trzeba dać czas, ale w ogóle to Polacy są źli i Rude może sobie przez nich nie poradzić.

Można dowolne posty odkopywać i próbować układać narrację różnie. Ale jak ktoś śledzi to forum w miarę to wie jakie tu opinie panowały, że np. Wolfy lizał rowa Truskolasom i Wujowi, a krytykował Sobola, że Markus nienawidzi Sobola ale liże rowa Rude itd że drozd wymyśli wszystko aby obronic swoje urojone wizje, że lesiupw jest największą chorągiewką, który dzisiaj mówi, ze Rude i Jaro top a "wczoraj" pisał, zeby wypierdalali razem z Ramirezem.
Wiadomo też jak było wczesniej. Jak Sobol był trenerem to był za wszystko odpowiedzialny. Każdy jego "sukces" to zasługa Hiszpanów, bo dostał samograja i wystarczyło im nie przeszkadzać (seria sprzed roku). Nagle fakty przestały się kleić pod narrację pariasów i co? I nic. Teraz Rude niczemu niewinien, przecież on ma tylu Hiszpanów, z którymi miał się dogadywać ale to nie samograj, tu trzeba pracy, a Polacy im przeszkadzają.
Doszła jeszcze do tego krytyka mojej osoby, przez takich pariasów. Za to, że mam złe zdanie o Królewskim, a Rude oceniłem od razu, że to nie wypali.

W związku z tym postanowiłem trochę zbierać w jedną całość tych wszystkich znawców z wybujałym ego i pokazywać ich prawdziwe oblicze, bo to co się na tym forum dzieje to jest żenada.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 24.04.2024 o godz. 17:58.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując